Oferta del Nàstic als seus socis de cara al derbi contra el CF Reus

Les entrades costaran entre 15 i 30 euros, mantenint el preu de la resta de partits de la temporada al Nou Estadi
El Nàstic rebrà el CF Reus en el pròxim partit al Nou Estadi | Laia Solanellas

 

El Nàstic vol registrar la millor entrada de la temporada en pròxim partit a casa, l'esperat derbi contra el CF Reus Deportiu, el dilluns 1 de maig a les 19.00 hores. És per això que l'entitat grana ha anunciat aquest diumenge la primera oferta de promoció per tal d'agilitzar la venda d'entrades de cara al duel contra els reusencs. Els socis grana, que accediran al partit com fan habitualment amb el seu abonament de temporada, podran comprar un màxim de quatre entrades de la seva zona d’abonat amb una doble promoció de 2x1. Per posar un exemple, un abonat de Tribuna podrà comprar una entrada de la seva zona per 30 euros i s’endurà una altra entrada de regal. En total, cada soci podrà aconseguir fins a quatre entrades amb aquesta promoció. Cal recordar que, per al Nàstic-Reus, el club tarragoní ha apostat per mantenir els preus de 15 euros (Gol), 20 euros (Preferent) i 30 euros (Tribuna).


Des del dimarts 18 d'abril fins al divendres 21, es realitzarà la venda d'entrades exclusiva per als socis del Nàstic. Serà a partir del dilluns 24, quan les entrades disponibles es posaran a la venda a tots els aficionats. Tot i això, els seguidors grana també tindran una altra promoció a la qual acollir-se, ja que tots els que realitzin la compra d'una samarreta oficial d'aquesta temporada (60 euros) a la Nàstic Hummel Store del Nou Estadi, seran obsequiats amb dues entrades gratuïtes a la zona de Gol.
Comentaris
Pere
Quantes entrades ens donaran? Primer falta determinar això
2
Sempre Nastic
Si es pensando en la gente de reus las mismas qué en la ida dio el reus y al mismo precio ...
1
Soci del reus
Para el sempre nastic, pero el aforo del nastic es mas grande que el del reus, por lo tanto tendrían que dar mas, en proporción al número de asientos que hay
4
JGC
El Reus en va donar 355 de un aforament de 4.200 = 8'5%. El Nastic té el camp de 11.020 o 14.591 (si obren que està tanada la Preferent Superior). Crec que és obligatori el 3%. 11.020 = 331 o 14.591 = 438. El tancat de Gol de Mar és per unes 350 persones.
0
Akzidenkgrotesk
Al Reus li donem "el quesito" de Gol de Mar i au! Això si, amb un bon grapat de Mossos al costat per evitar que ens llencin pedres altre cop.
5
Joan
Akzidenkgrotesk... de moment els únics que van llençar coses i els mossos van donar fa 1 mes una ordre a un aficionat va ser del Nàstic!!! Així que tranquil.litat que NOMÉS ÉS FUTBOL I 3 PUNTS!!!
2
Sempre nastic
Si luego vienen cuatro gatos no da mas de si la afición del reus ...
4
Soci RD
Akzidenkgrotesk o com siga, els unics que llenceu pedres i us foteu de droga i alcohol abans de cada partit sou valtros. Amagats al parquing per fotre pallises a aficionats del Reus, o apedregar busos o a un senyor gran el qual li vau donar una pedrada al camp. L'unic que feu es donar pena i esquitxar el vostre club, pero bueno ja us ho fareu, uns que encara pensen que son la capital del imperi romà...JAAJAJAJJA
0
Al de sempre nastic
Cuatro gatos?? Normal, tampoco hay ganas de ir a un estadio donde hay mongers que solo buscan pelea i lanzan piedras a aficionados que no les han hecho nada... Muchas personas, sobretodo familias con niños pequeños pasan de ir a ese sitio
0

envia el comentari