Lluís Carreras: «Seria espectacular si aguantéssim aquest nivell sempre»

El tècnic del Nàstic és conscient que «estem posant el llistó molt alt» i fa tocar de peus a terra els seus jugadors i l'afició
Lluís Carreras segueix mostrant satisfacció amb l'evolució del seu equip | Joan Alfons López

 

Lluís Carreras està satisfet. El seu Nàstic ha jugat quatre partits de pretemporada i en els quatre ha transmès bones sensacions. El joc de l'equip, vistós i ofensiu, arriba acompanyat d'una sòlida defensa que només ha encaixat un gol (el d'Alcácer) en tot l'estiu: «És important, estem a Segona i és molt important no encaixar. Els partits es comencen a jugar amb la porteria a zero i hem d'intentar mantenir-lo perquè sempre tindràs una ocasió, comencem la casa per on s'ha de començar i de moment ho estem fent molt bé», ha reconegut el barceloní després de l'empat contra el FC Barcelona.


Carreras no ha pogut amagar la seva satisfacció per la bona imatge davant un equip poderós com el blaugrana: «Sí (està satisfet), no ens hem d'enganyar. Hem tingut un partit contra un dels millors equips del món i hem competit, els hi hem posat les coses difícils, hem atacat, hem tingut la pilota, ocasions, hem fet un gol, etc. Ha estat un partit de nivell, de tu a tu». Ara bé, el tècnic grana és conscient que «estem posant el llistó molt alt, seria espectacular si aguantéssim aquest nivell sempre». El nou entrenador del Nàstic ha tractat altres qüestions que pots escoltar en el següent reproductor.

 
Comentaris

envia el comentari