Lluís Carreras: «El jugador necessita guanyar per assimilar el treball fet»

El tècnic del Nàstic analitza el triomf contra el Zaragoza i es mostra molt content per l’evolució d’un equip que «arriba bé de moltes coses» a l’inici de lliga
Lluís Carreras està molt satisfet amb l'evolució del seu Nàstic | Joan Alfons López

 

Guanyar a la pretemporada no serveix de res. Aquesta frase tan utilitzada durant els estius als equips de futbol té part de veritat però ofereix una doble lectura. Cert és que sumar victòria rere victòria en els partits amistosos no garanteix cap tipus d’èxit en el desenvolupament de la temporada quan els punts es posen en joc sobre la taula però també és cert que rebre aquesta recompensa al treball dur d’un estiu carregat d’entrenaments és quelcom que fa més sòlids els fonaments de la temporada: «El resultat és el de menys però el jugador necessita guanyar per assimilar el treball fet», explicava el tècnic del Nàstic Lluís Carreras després de superar el Real Zaragoza al Nou Estadi.


L’entrenador dels tarragonins dona importància al triomf tenint en compte que s’ha produït contra un rival de la mateixa lliga que els grana: «Ens ha costat al principi, hem hagut de fer alguna variació davant un Zaragoza ben plantat. Ha estat el típic partit de Segona, ja que davant els rivals d’inferior categoria tens la superior qualitat i pots fer més coses mentre que amb els rivals més grans sempre dones un plus». Més enllà del duel contra els aragonesos, Carreras està més que satisfet amb l’evolució del seu equip i creu que s’encetarà el torneig de la regularitat en un bon moment: «arribem bé de moltes coses però és important que aguantin. Arribem al 100% de les nostres facultats perquè entenem allò que volem, físicament estem molt preparats però la missió és que això es mantingui el més possible».

 

Carreras ha tractat altres qüestions com la situació d’Uche i l’absència de Tejera de l’encontre en una compareixença de premsa que pots a continuació.

 
Comentaris

envia el comentari