Les entrades per al CF Reus-Girona, dimarts a la venda

La botiga del CF Reus en el Centre Comercial El Pallol, nucli de venda de les entrades per al darrer partit de pretemporada
Imatge de la botiga del CF Reus al Centre Comercial El Pallol | Joan Alfons López

 

El CF Reus Deportiu posarà a la venda el pròxim dimarts a les 12.00 hores les entrades corresponents per al partit contra el Girona FC de dissabte 12 d'agost a les 20.00 hores a l'Estadi Municipal. Aquest encontre, que servirà per a presentar l'equip roig-i-negre que afrontarà la seva segona temporada a Segona Divisió, permetrà als jugadors entrenats per Aritz López Garai enfrontar-se per tercer cop aquest estiu a un equip de la màxima categoria del futbol estatal. La botiga del club situada al Centre Comercial El Pallol serà el centre neuràlgic de venda de localitats per aquells que no siguin abonats o propietaris d'un carnet de «Sóc del Reus», ja que aquests podran entrar de forma gratuïta a la seva graderia. Per al públic general, els preus seran de 20 euros la graderia de gol, 25 euros a la lateral, 36 euros la tribuna baixa i 48 euros la tribuna alta. Cal recordar que l'horari de la botiga és de 9.30 a 21.00 hores.
Comentaris
Soci
Como se pasan con los precios!!! Un campo con 4.200 asientos de capacidad y no iran ni 1.000 qué vergüenza!!!Si fuera por,Gol 10€,lateral 15,tribuna baja 20 y superior 30. Y el campo lleno y bonito y k ni lo llenamos y este año menos con los abonos súper caros.
3
Roiginegre
Es passen massa amb el preu dels amistosos. Vendre-ho al mateix import que els partits de lliga és absurd per molt de 1a que siguin els rivals. Busquen benefici però més benefici que un camp ple no hi ha, sobretot pensant en els nens i nenes que poden veure al seu Reus i a rivals de 1a per un preu baix, és infinitament més rendible.
2
La Sang del Prim
La ventaja que tenen, es que el ser una SAD no cal que donguin explicacions als abonats, només al accionistas, i ja sabem qui es l'amo i senyor. Pero que en sembla poc étic, es que el president (que continua siguen un home de palla), no tingui cap consideració amb el socis de tota la vida. A mi en va venir a buscar el vot perque digués SI a al SAD, i després m'ha donat pel sac. Sinceramente, estic molt i molt emprenyat desde fa dues temporades.
1
Roiginegre
Falta molta feina a fer en el tracte comunicatiu i amb l'abonat, jo és una cosa que espero solucionin en no massa temps. Encara veig a l'estructura del club massa en bolquers en el món professional, és com aquell qui canvia de país i s'està adaptant lentament al nou lloc de residència. Ser SAD com naltros i la resta d'equips de la categoria no ha d'implicar que siguis un deixat amb el teu públic. Tu manes, d'acord, però has de fer sentir còmode als teus aficionats.
0
La Sang del Prim
Ja fa dues temporades, que no tant els hi fot, que els aficionats de "tota la vida" a les verdes i madures, més verdes que madures, sempre hagin estat fidels, i parlo particularment pel meus cas. He estat més de 10 temporades siguen soci protector, amb el que aixó en comportaba, ja se que es cosa meva, pero per aquests colors hi fet mans i manigues per ser-ho. I després que al fer la SDAD, no tinguin cap consideració, en sento molt frustat i trist.
0
La Sang del Prim
Només diré que estic com a número d'abonat (abans soci) entre l'1 i el 30
0
juanpalom
Jo soc aficionat de tota la vida, soci dels 50 primers. A mi no hem sap greu pagar més, per tal de veure el Reus a 2ºA, crec que es podria haver tingut un detall amb els socis mes antics de dos anys, però les coses son com son. El preu dels amistosos també els trobo cars, crec que ho fan per que així per que la gent es faci soci en lloc de comprar l´entrada, comptant això i que el primer partit a casa es contra el Nàstic. el que vulgui ser soci ho ha de ser des del primer dia. Salut
0
Roiginegre
Potser és això d'incentivar a fer-se abonat. Però torno a dir, ho hem de suposar, no s'explica, això és el que falla. No costa res fer una roda de premsa explicant bé els nous abonaments, no llençar-los a l'aire sense més explicació, ens haguéssim estalviat bona part de les crítiques d'aficionats i penyes, i secundàriament, fer una campanya promocional a tot arreu perquè la gent s'en faci.
0
kiko
Osti, quins preus! La veritat és que s'han passat!
0

envia el comentari