Juan Cámara: «Vull ser feliç aquí, jugar el màxim possible i ajudar»

El darrer fitxatge del CF Reus ja llueix els colors roig-i-negres després de ser presentat com un «jugador de banda que ha fet 26 gols en el seu màxim nivell»
Juan Cámara llueix els colors del CF Reus | CF Reus

 

Juan Cámara ja sap que suposa vestir la samarreta del CF Reus. El darrer fitxatge dels reusencs ja ha viscut dues sessions d'entrenaments amb el seu nou club després d'anunciar-se la seva incorporació durant la tarda d'ahir. Cámara, que arriba a la capital del Baix Camp amb l'objectiu de recuperar el futbol que no va poder gaudir la temporada passada, té clar que «vull ser feliç aquí, jugar el màxim i ajudar l'equip». Polivalent en la zona ofensiva, el de Jaén es troba més còmode a la banda tot i que no es tanca opcions a l'hora de vestir-se de curt: «La posició la decidirà l'entrenador, el 4-3-3 és un bon sistema però el tècnic escollirà. Qualsevol sistema pot ser bo», ha explicat aquest migdia abans de trepitjar la gespa de l'Estadi Municipal. Cámara arriba a Reus content perquè «veig un club humil i familiar, això m'agrada», situació que l'ha recordat a la seva etapa en el futbol formatiu del Vila-real.


Per la seva banda, el director esportiu Sergi Parés ha lloat les qualitats d'un «jugador que és de banda i que ha fet 26 gols jugant en el seu màxim nivell», fet que ajudarà a compensar la falta de l'arribada d'un davanter centre pur: «El tema del gol l'hem de repartir entre les mitges puntes, les bandes i que tothom aporti». Tot i que es busca una segona línia d'atac molt golejadora per compensar l'absència de davanters referència, Parés no descarta la incorporació de l'esperat punta: «Si hi ha la possibilitat, veurem que passa. No ens tanquem a res». Més enllà de reforçar la zona més capdavantera de l'equip, el CF Reus ha sorprès avui perquè s'ha marcat l'objectiu prioritari de reforçar-se amb un migcampista més quan aquesta parcel·la semblava tancada: «Tenim clar que hem de signar un sis o un vuit al centre del camp que ens doni una mica de tranquil·litat i cap. Després veurem que passa pel mercat».

 

Parés, conscient del neguit que pugui despertar la pretemporada realitzada en l'entorn, mostra la seva total confiança en els jugadors: «És un procés normal, falta posar els engranatges. Cal anar a poc a poc. Tenim gent jove amb talent que s'ha d'adaptar. Tranquil·litat i il·lusió». D'aquesta manera el CF Reus tanca la darrera setmana de pretemporada abans de disputar dissabte a les 20.00 hores el darrer amistós contra el Girona a l'Estadi Municipal.

 

Sergi Parés durant la presentació de Juan Cámara | CF ReusComentaris
SOCI
Prou de fixatges que sols serveixen per aburrir al personal. UN HOME GOL-UN HOME GOL- UN HOME GOL - UN HOME GOL - UN HOME GOL - sin no ens possarem de colistes i no la deixarem fins a la SEGONA B. esteu avisats llumbreres de secretaris tecnics. N E F A S T O S.
13
Roiginegre
I qui li posarà pilotes a l'home gol? Ell mateix potser? Cámara assisteix i fa gols, és un reforç que millora el que teníem. Deixeu-vos ja de colistes i de 2aB carai, que estem en pretemporada, queden 20 dies de mercat encara i queda tot el ball final de fitxatges que tots els equips (Reus inclòs) faran. Es porta el que es pot portar, i amb lo que arribi haurem d'estar amb ells a mort.
1
Cfr
Massa tribuneru, molt d'enterat i poques ganes de recolzar a l'equip tenim... si tots en sabeu tant no sé què feu 'només' sent socis?
0

envia el comentari