Joan Oliver: «Hem estat tranquils tota la temporada i aquest era l'objectiu»

El Conseller Delegat del CF Reus Deportiu, content amb la situació actual del club: permanència a Segona, expansió a la Xina i possible ascens del filial

 

Aquest dilluns, el màxim accionista del CF Reus Deportiu, Joan Oliver, ha realitzat l'habitual valoració de temporada una vegada finalitzat el curs. Juntament amb el president Xavier Llastarri, els dos màxims representants roig-i-negres han definit la campanya com a «molt bona». La permanència a Segona del primer equip sense patir massa, l'expansió a la Xina amb la compra del BIT FC o la gran temporada del filial (que es troba a les portes de pujar) i de la base en general fan que els darrers 365 dies al club reusenc siguin valorats positivament.


De cara al curs vinent, Oliver també ha avançat algunes novetats. Per començar, l'objectiu del primer equip serà quedar entre el primer terç de la classificació, intentant millorar l'onzena posició aconseguida en l'any del debut al futbol professional. Per tant, tot i que s'haurà de canviar l'entrenador i algunes peces importants de l'equip, s'espera que la plantilla pugui fer un salt de qualitat de cara al pròxim curs. A més, el Conseller Delegat roig-i-negre ha anticipat que la samarreta de la temporada vinent seguirà sent Kappa, amb la novetat que la segona equipació serà taronja enlloc de groga.

 

Encara centrant-nos amb la samarreta, també és probable que Borges doni pas a una altra empresa com a patrocinador principal de l'equip. Entre altres temes, Joan Oliver també ha reconegut que el club confia guanyar el concurs que iniciarà l'Ajuntament per gestionar l'Estadi Municipal. En aquest sentit, el màxim accionista del CF Reus també ha explicat que els seients de cara al curs vinent seran numerats i s'hauran d'instal·lar diversos torns a les portes per tal de millorar i controlar els accessos els dies de partit. Finalment, també ha deixat clar que els preus dels abonaments no patiran gaires canvis respecte als preus de l'actual curs.

 
Comentaris
Roiginegre
M'agrada el to prudent que es vol mostrar, encara que l'objectiu del primer terç el trobo excessiu encara per un segon any i amb tots els canvis que hi haurà. Per lo demés, sabem d'on venim i això segueix ben present en tot el que es fa. Això de mantenir el mateix estil de samarreta fotrà a uns quants però és el que hi ha, nosaltres no necessitem fer de models amb canvis de disseny estrafalaris cada temporada. La groga és una llàstima que es perdi, és tal·lismà, veurem com serà la taronja.
0
Soci que viu al tarragones
Senyors de la Junta, segons a sortit la notícia en els mitjans, espero que no facin el canvi de Fran Carbia per Juanjo Diaz que només a marcat un gol i de penal. Pel que veig s'estan marxant els millors que tenim. I compte amb Edgar Badia.
0
reus4ever
al final aqui no quedara ni l'apuntador.
0
Som-hi
Quedara qui tingui que quedarse, i segur que en Pares encerta amb els fitxatges. Aqui ens paguem la festa amb els recursos que generem i sense generar deute com altres clubs o fent pagar a tots als contribuents.
0
Roiginegre
Fot que marxin però també fitxarem recanvis, no ens quedarem sense jugadors. Falta que aquests recanvis siguin igual o millors que els que marxen. Paciència, ara son els dies de les baixes principalment, i es mouen els peixos grossos, que van fitxant a tort i a dret. Aniran deixant el camí lliure aviat, aniran deixant anar els seus jugadors que no interessen, i els modestos com naltrus els podrem anar agafant. De mentres lo que hem fet per Sangalli, mostrar interès a vere què passa.
0
Roiginegre
Molt encertat, Som-hi. Som un club sanejat i que fa les coses poc a poc, el nostre creixement està sent del tot correcte fins ara. Qui vingui sabrà que vé a un lloc modest (per ara) però seriós, sense estridències mediàtiques i amb ganes de crèixer. El perfil de jugadors que han d'arribar han de ser tipus Máyor, Ángel o Fran, que ho donin tot al camp, independentment de si son més bons o menys, i que tinguin fam, molta fam de la categoria.
0
Gantxetope
Si marxa la meitat del equip i agafem mig equip nou malament anem!!! Respecte a l'entrenador espero que sigui un amb una certa experiencia y no a Xavi Bartolo que si acaba sent ell aixo dira molt de que no hi ha un duro!!! Y per acabar espero que les cadires numerades vagin per ordre d'antiguetat y averem quina pujada faran als abonanents!!! Recordem que som el Reus.
1
nastiqueru 2.0
Segur que la direcció esportiva coneixia moltes de les baixes que s'anaven a produir i ha buscat els substitus adients. Segur que portaran`bons jugadors.te El club té projecte i és ambiciós, sí Oliver s'ha atrevit a dir que l'objectiu és el primer terç d ela taula, será perquè preveuen fer un equip millor encara. El que m'ha sorprés és el no anunci de l'entrenador.
0
Roiginegre
Amb això dels entrenadors no en pots fer massa predicció, igual el més modestet et fot una temporada millor que la d'enguany, i et vé un figurín i et baixa a 2aB. I de l'abono, ja s'ha mig dit que el preu serà similar al d'aquesta temporada i que l'elecció de cadira es faria per ordre d'antiguitat. Falta que ho confirmin tot sembla la setmana que vé.
0

envia el comentari