Ja tenim els guanyadors de quatre entrades dobles per veure el Nàstic - Numancia

EsportsdelCamp.cat t'ofereix la possibilitat de guanyar una de les quatre entrades dobles per veure el pròxim partit dels grana al Nou Estadi

 

El Nàstic rep dissabte a les 18.00 hores el Numancia, equip de la zona alta de la taula, amb l'objectiu d'aconseguir una victòria que l'acosti a la permanència. Com és habitual aquesta temporada, EsportsdelCamp.cat t'ofereix la possibilitat d'assistir a l'encontre des de la graderia de preferent. Sortegem quatre entrades dobles per quatre dels nostres lectors que segueixin la nostra pàgina de Facebook i omplin correctament el següent formulari.

 

 

El termini de participació en el sorteig finalitzarà dijous dia 16 a les 18.00 hores.

 

I els guanyadors són:

 

— Carlos Alonso Merino de Tarragona

— David Gabriel Martorell de Tarragona

— Miguel Carayol Perez de Cambrils

— Joan Josep Bladé Domingo de Constantí

 

Enhorabona a les persones guanyadores! En breu ens posarem en contacte per explicar-vos com heu de procedir per recollir el premi. A la resta de participants, us volem donar les gràcies per haver-hi participat i us animem a continuar participant en futurs sortejos i promocions, i per descomptat que continueu llegint EsportsdelCamp.cat. Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte a través del correu participacio@delcamp.cat.

 

SORTEIG TANCAT
Comentaris

envia el comentari