Iago Bouzón sobre la salvació: «La satisfacció serà igual o més gran que quan vam entrar al playoff»

El defensa del Nàstic Iago Bouzón apel·la a la capacitat de reacció de l’equip per remuntar a la lliga i sortir del descens

 

Iago Bouzón, futbolista grana, sap allò que és lluitar per no baixar de categoria. Ha descendit en dues ocasions al llarg de la seva carrera i no vol sumar una tercera. Fruit de la seva experiència, el de Redondela dóna valor a la fortalesa que hi ha al vestuari grana i que el fan ser optimista: «pot semblar que sigui un aprofitat però si pensés el contrari callaria. Veig diferències per a bé. Contra el Tenerife o el Llevant, en els altres equips un pal així ens hauria ensorrat. Això són coses que no donen punts però que en situacions així et fan ser positiu». Bouzón, que tot fa indicar que tornarà a l'onze inicial contra el Numancia després de complir un partit de sanció per acumulació de targetes contra l'Alcorcón, sap que suposa baixar de Primera a Segona amb Recreativo de Huelva i Córdoba, sent aquests els únics descensos del seu currículum. El dorsal 15 del Nàstic està confiat que els grana tenen material suficient per sortir del pou: «Hi ha plantilla i capacitat de les persones que la formen per sortir de la situació i donar-li la volta. Aleshores la satisfacció serà igual o més gran que quan la temporada passada vam entrar al playoff».


Per dissabte, el club espera millorar l'assistència de públic respecte a la del matx del passat cap de setmana. El públic ha de ser clau en la reacció de l'equip tot i que aquest ja no gosa demana res més al seguidor: «No hem de demanar-li més ja, ens ha donat molt i ara ens toca a nosaltres donar-los. Tenim clar com sortir d'aquesta situació i falta veure-ho reflectit amb els tres punts». El rival de dissabte a les 18.00 hores serà el CD Numancia, club que acumula tres victòries seguides i ha sumat 12 dels darrers 15 punts en joc. El bon moment dels de Sòria no ha de preocupar els tarragonins segons Iago Bouzón: «Hem de deixar de mirar als rivals i mirar-nos a nosaltres perquè quan hem estat bé, hem dominat i estat els protagonistes». El gallec ha tractat altres qüestions que pots veure en el vídeo de la part superior del text.

 

Iago Bouzón, aquest migdia a la sala de premsa del Nou Estadi | Joan Alfons LópezComentaris

envia el comentari