Especial del Sempre Nàstic abans del derbi contra el CF Reus

Tarragona Ràdio organitza un especial d’una hora dilluns a les 20.00 hores al Tradicionarius amb la presència de jugadors del primer equip i regals per als presents
El programa especial del passat 14 de novembre va tenir una gran acollida entre el públic | Joan Alfons López

 

ACTUALITZACIÓ: Stole Dimitrievski i Daisuke Suzuki, jugadors del primer equip, seran els protagonistes del programa. A més, sortejarem entre els presents diversos regals com cinc entrades dobles per al derbi de dilluns 1 de maig a les 19.00 hores, cinc bufandes de l'equip i dues samarretes del primer equip: una grana i una negra. Per la seva banda, Tradicionarius oferirà un petit tast als presents amb pastís i cava per escalfar l'ambient abans del Nàstic-CF Reus.

 

ARTICLE ORIGINAL: La darrera setmana del mes d’abril servirà per escalfar els motors de cara al derbi contra el CF Reus Deportiu. Com no podia ser d’una altra manera, el Sempre Nàstic de Tarragona Ràdio i EsportsdelCamp.cat no ha volgut deixar escapar l’ocasió per organitzar un programa especial el pròxim dilluns 24 d’abril a les 20.00 hores al Tradicionarius del Carrer Rovira i Virgili Número 32 de Tarragona per compartir durant una hora tota l’actualitat grana amb la presència de jugadors del primer equip i regals de la marca Nàstic per als presents que realitzin una consumició mínima.


Tal com va succeir el passat mes de novembre, el programa radiofònic degà de la informació esportiva del Nàstic convida a tots aquells seguidors a venir al Tradicionarius per gaudir d’una hora de ràdio en clau grana acompanyats d’un bon ambient per escalfar els motors de cara al derbi contra el CF Reus del dilluns 1 de maig al Nou Estadi.

 

 
Comentaris

envia el comentari