El Nàstic vol la continuïtat de Nano a la banqueta

El club grana desitja que Nano Rivas sigui l'entrenador del Nàstic 2017-2018. El tècnic de Ciudad Real, amb força per seguir tot i tenir tres anys més de contracte al Getafe
Nano Rivas és l'escollit per dirigir el Nàstic 2017-2018 | Laia Solanellas

 

Nano Rivas és l'home escollit per dirigir el Nàstic 2017-2018. Ho explicava el president grana Josep Maria Andreu després del partit contra l'UCAM amb unes declaracions que no deixen lloc a dubte de les intencions de l'entitat tarragonina de cara a la pròxima campanya: «M'encantaria que Nano continués, per la nostra part no hi haurà cap problema». El desig del club és un però «falta que ell vulgui continuar a Tarragona tot i que jo crec que sí i m'alegraria moltíssim», rematava Andreu des de la llotja grana.


A l'altra part de la història es troba Nano i la seva actual situació contractual. El de Ciudad Real ha pogut desembarcar al Nàstic gràcies al fet que el Getafe va permetre la seva cessió després de dirigir aquesta temporada al Getafe B. L'encara tècnic grana té contracte en vigor amb el club madrileny després de signar el passat estiu una vinculació fins al mes de juny del 2020. Quatre anys dels quals ja n'ha passat un i en falten tres. Nano demanava temps per parlar del seu futur ahir després del partit, tot i que deixava clar que es veia amb motivació per seguir al capdavant del Nàstic la temporada 2017-2018: «Si no tinc forces ara, no sé quan les tindré». Ara bé, Nano es curava en salut i matisava sobre si hi hauria algun argument per a què no seguís un entrenador que ha sumat tres victòries en tres partits: «No, suposo que no. Motiu esportiu, cap».

 

El Getafe CF, que ja va deixar clar en el seu comunicat sobre la sortida de Nano al Nàstic que es tractava d'una cessió, haurà d'analitzar la situació en el cas que el de Ciudad Real demani marxar-se del club presidit per Ángel Torres i així poder seguir a Tarragona. Per tant, la pilota està a la teulada d'un Getafe i un Nano que, a hores d'ara, és la primera i principal opció per ocupar la banqueta nastiquera la campanya 2017-2018.

 
Comentaris

envia el comentari