El Nàstic farà un tercer 'stage' de pretemporada

El conjunt grana ha acabat satisfet de la seva estada a Santa Coloma de Farners i repetirà amb un tercer 'stage' a territori gironí aquesta pròxima setmana
Santa Coloma de Farners tornarà a acollir una concentració del Nàstic | Gimnàstic

 

ACTUALITZACIÓ: Tot i que s'havien anunciat cinc sessions d'entrenament a Santa Coloma de Farners, finalment seran quatre i l'equip tornarà cap a Tarragona dimarts al vespre.

 

ARTICLE ORIGINAL: Ni una ni dues. Tres seran les concentracions del Nàstic aquest estiu abans de començar la temporada de forma oficial el diumenge dia 20 d'agost a les 20.30 hores contra l'Almeria al Nou Estadi. L'equip dirigit per Lluís Carreras tornarà a sortir de la ciutat per concentrar-se novament a Santa Coloma de Farners durant tres dies. L'expedició tarragonina tornarà a partir direcció a la comarca de la Selva aquest diumenge a partir de les 18.30 hores per no tornar fins dimecres a la tarda per afrontar a les 20.30 hores el penúltim matx de pretemporada a casa contra el Real Zaragoza, matx que servirà per realitzar la presentació oficial de l'equip 2017-2018. Per tant, els grana realitzaran una sessió doble d'entrenaments a les 10.00 i a les 18.00 hores dilluns i dimarts i dimecres una única al matí.
Comentaris

envia el comentari