El Mundialito tanca la seva edició del Camp de Tarragona

La 24a edició d'aquest torneig internacional de futbol base s'ha disputat aquests dies a Salou, Vila-seca, la Pobla de Mafumet, Constantí, Torreforta i la Floresta.
El Barça ha estat un dels campions del Mundialito. | Mundialito

La 24a edició del Mundialito es va tancar aquest dissabte després d'una setmana de competició. El Camp de Tarragona ha estat la seu de l'edició més multitudinària d'aquest torneig internacional de futbol base, pel qual han passat més de 4.000 jugadors (200 equips de 45 països diferents i sumant més de 90 nacionalitats). En aquesta ocasió Cambrils ha estat la seu principal i s'hi han celebrat totes les finals, a més de partits de fases anteriors. La resta de seus han estat Salou, Vila-seca, la Pobla de Mafumet, Constantí, Torreforta i la Floresta.


Els campions principals han estat el València CF en categoria 2004, el Barça en categoria 2009, l'ASB en categoria 2007, l'UD Llevant en categoria 2006 i l'Inter de Milà en categoria 2005. A l'entrega de premis hi van assistir, a banda de les autoritats locals encapçalades per l'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, Ricardo Godoy, fundador del torneig, l'exentrenador del Málaga CF Marcelo 'Gato' Romero, l'exjugador de l'Atlético de Madrid Paulo Assunçao i el jugador juvenil del Barça Guillem Jaime. A través de la web oficial es poden consultar tots els resultats de la competició.

 

 

L'Inter de Milà també s'ha proclamat campió del Mundialito. | MundialitoComentaris
Pere
La crònica del Mundialito, solament es un telegrama. Podríeu parlar dels equips del Camp de Tarragona, que han estat campions o subcampions en les seves categories: San Pere i San Pau, Nastic, Torreforta, Constantí....Èxit del futbol base del nostre camp, front l'internacional i no feu cap esment.
0
Rauxa
Del que s'hauria de parlar és del malmesa que ha quedat la pista d'atletisme. Mai més futbol a la pista d'atletisme. El futbol als camps de futbol que per això estan i Prous n'hi han
0

envia el comentari