El CF Reus presenta la campanya d'abonaments 2017-2018

A partir d'aquesta temporada cada abonat haurà de tenir un seient assignat per exigències de la LFP
A partir d'ara tots els abonats hauran de tenir un seient assignat.   | Laia Solanellas

El CF Reus ha anunciat aquest dilluns la posada en marxa de la campanya d'abonaments 2017-2018. Una temporada que tindrà com a principal novetat el fet que donada l’entrada en funcionament del sistema de control d’accés a l’Estadi instal·lat per la LFP,  resultarà imprescindible que a partir d'ara cada abonat tingui assignat un seient concret. A partir del pròxim dijous 13 de juliol començarà el procés d’assignació d’abonaments seguint criteris d’antiguitat, i per tant, els abonats amb més antiguitat tindran preferència a l’hora d’escollir la seva localitat.


Cada abonat que ho desitgi s’haurà d’adreçar, en funció del seu número d’abonament de la temporada 2016/20117, a la Botiga del CF Reus, ubicada al Centre Comercial El Pallol, amb el full d'inscripció d'abonaments correctament emplenat, els dies que s’indiquen en el següent calendari, entre les 9.30 hores i les 21.00 hores, als efectes d’adquirir el seu abonament:

 

- Del 13 al 15 de juliol

Abonats de l'1 fins al 500

 

- Del 17 al 19 de juliol

Abonats del 501 fins al 1000

 

- Del 20 al 22 de juliol

Abonats del 1001 fins al 1500

 

- Del 24 al 26 de juliol

Abonats del 1501 fins al 2500


Aquells abonats que no puguin apropar-se a la botiga els dies que tinguin assignats, podran formalitzar el procés en qualsevol data posterior a la que s’indica en el quadre anterior. Els preus establerts per als abonaments de la temporada 2017/18 són per als que tenen entre 8 i 14 anys de 110 euros a Tribuna Alta, 80 euros a Tribuna Baixa, 55 euros a Lateral i 45 euros als Gols; entre 15 i 21 anys de 220 euros a Tribuna Alta, 160 euros a Tribuna Baixa, 110 euros a Lateral i 90 euros als Gols; i a partir de 22 anys de 440 euros a Tribuna Alta, 320 euros a Tribuna Baixa, 220 euros al Lateral i 180 euros als Gols.

 

Les formes de pagament, ja sigui en efectiu o en targeta, són pagar l'abonament complet en el moment de la inscripció, o bé pagar la meitat en el moment de la inscripció i l'altra meitat restant per domiciliació bancària el desembre del 2017. Per a qualsevol aclariment, els abonats poden contactar amb el club per telèfon al 877 013 978 o per correu electrònic.

 Comentaris
soci
He llegit el diari de Tarragona que no han pujat els abonaments és mentida l'any passat tribuna alta vaig pagar 330 € u enguany pagaré 440 €
1
soci
Aquest jugador sembla Jorge Diaz espero que sigui més bo. Una pregunta a qualsevol que vulgui respondre, no havia de ampliar el camp al 2n any a 6.000 socis?, Doncs és que no ampliem.
1
Roiginegre
Han apujat els preus per als abonats de sempre, per les altes noves vé a ser el mateix. Els que l'any passat vem renovar al juny amb aquella promo ara paguem més. Han traslladat el preu de les noves altes de l'any passat, que començaven al juliol, a tothom ara. I s'han carregat els descomptes aparentment, o jo no els sé veure més enllà dels de la edat esmentats. No sé com respondrà la gent la veritat, per les xarxes ja la cosa està calenteta...
1
Roiginegre
soci, sí, les obres per ampliar el camp s'han d'iniciar aquesta temporada per nassos, però fins que el club no es pugui presentar al concurs de lloguer del camp i el guanyi no poden fer cap obra. El concurs es va ralentitzar per unes alegacions presentades i crec que les han de resoldre encara. Això s'ha de resoldre aquest estiu en teoria però l'Ajuntament ha de moure peça primer.
1
Joan
Doncs per 300€ podeu anar a Tribuna Alta del Nàstic i us sortirà un 32% més econòmic... I si voleu 2.000 cadires més us les poden deixar a bon preu de la remodelació que estan fent... JAJAJA!!! Per cert Roiginegre buscant per la web del CFReus ja has trobat l'apartat de transparència? Encara no m'has respost amb documentació sobre el pressupost i el "tope" salarial.
11
soci que viu el tarragones
Vaig dir alguna vagada que del Nastic no vull saber res, que jan teniu prou vosaltres. escriu del teu aquip.
0
Joan ha sortit del armari
I si Reina no para el penal Joan.... T'hauries quedat amagat al armari. En fi preus de 2A i amb l'aforament que tenim no es poden baixar mes suposo, crec que el Gol hauria de ser mes economic pero clar amb allo d'ocupa la grada televisiva si el fots regalat, lateral costaria d'omplir i han fet el contrari assegurarse lateral ple. Vinga espero 2 o 3 fitxatges mes aquesta setmana.
1
Sempre Nastic
Siendo socio del nastic . Son precios razonables tambien aqui hay gente que protesta por los precios pero son precios ajustados a la categoria a veces queremos futbol profesional a precio de futbol amateur y eso no es posible
0
Socio antic
He enviado e.mail al CF Reus preguntando si abonados tenemos que rellenar impreso ya que ellos tienen todos los datos. Y también como podemos poner asiento y fila si en dibujo del campo no se puede ver. Por cierto no me han contestado esperéis que lo hagan pronto
1
Pere
A mi en semblen una mica cars, com la caguin amb els fitxatges ja protestarem ven fort
1
Roiginegre
Socio Antic, yo he hecho lo mismo y todavía no me han respondido tampoco. Imagino que hay que rellenar todo el formulario excepto ese apartado de la fila y asiento, supongo que se hará en el momento de renovar en la Botiga.
0
ganxet 2
Aixi m'hagrada Pere foten pressió d'inici... pero que triste.. ¿que quieres hechar al Olive ? pues venga adelante.. juntate con los de la Cup (que te apoyaran) y ha protestar..pero recuerda que al cabo de dos años estamos en Catalana... Felicidades a los que haceis comentarios coherentes y sensatos... estamos (el Reus ) en la elite del futbol y esto hay que pagarlo...
0
SOCI REUSENC
Lo que era una autentica vergonya, que gent com jo que porta molts anys de soci, menys del numero 200 , l'any passat per exemple, pagues més que gent que es era el seu primer any pero que eran socis d'alguna penya del reus. Hi ha molta gent que entrava amb el carnet de jubilitat o carnet menor tenim 35 anys, o gent que pagava 70 euros .
0
Soci que viu al Tarragones
Ai vaig llegi al Diari Tarragona i avui el Diari mes, com posen HAN CONGELAT ELS ABONAMENTS, aixo es mentide de 330 € a 440 €.
2
reus4ever
Veig que la indeferencia de l'ajuntament amb una de les principals empreses de patrocini de la ciutat que tenim a Reus continua.... S'han de començar obres, cal portar jugadors.... Tot aixo val pasta. Tambe sabem que a Reus no tenim l'ajuda de les adminitracions que tenen altres ciutats de la Provincia. Ens toca als reusencs esforç si volem ser una ciutat important en el mon (del futbol.)
1
Roiginegre
L'ajuntament ha de donar senyals de vida aviat, si és un concurs reglat això ha de tenir plaços de resolució en tot, no ho poden mantenir dormit al calaix. Lo important és que tinguem torns, nous abonos i entrades makejades adequadament i els seients numerats pel primer partit a casa, cosa que sembla serà així. Després la resta d'obres (més aforament, sistemes de seguretat, vestidors, premsa...) suposo que s'iniciaran a lo llarg de la temporada sense gaires problemes. Toca paciència...
1
Joan
Que pessats Reus4ever. Com a mínim són transparents i pots veure el pressupost i les ajudes públiques (500.000€ Ajuntament) a: www.gimnasticdetarragona.cat/s-a-e/llei-transparencia. Fent una relació per habitant i socis (6.800 contra 2.500) hauríeu de rebre 140.000€. Em podries dir com saps que rebeu menys o més que ells si no teniu portal de Transparència? Roiginegre... encara buscant-lo?
5
Roiginegre
Ja t'he contestat i no m'interessa més el tema, per la teva informació. Segueix pensant que serem un dels equips amb més pressupost de la lliga i que aspirarem a pujar a 1a, segueix...
0
reus4 ever
joan i quan cobraveu de la dipitacio de tarragona on tambe cobraveu dels impostos dels de reus ja no te' n recordes? ara ho podriem fer al reves ja que ara som nosaltres el millor club de futbol de la provincia
0

envia el comentari