Edgar Badia opta a ser el millor jugador de la jornada a Segona Divisió

El porter del CF Reus comparteix nominació amb Góngora (UCAM), Villar (Valladolid), Ortuño (Cádiz) i Javi Guerra (Rayo)
Edgar Badia , guardià de la porteria del CF Reus Deportiu | Montse Santos / El Día

 

Com cada dilluns, LaLiga ha engegat una votació per internet per determinar qui ha estat el millor jugador de la jornada a Segona Divisió i, entre els cinc escollits hi ha un futbolista del CF Reus Deportiu: Edgar Badia. El porter roig-i-negre va ser una peça clau en la victòria reusenca al camp del CD Tenerife, que va convertir el conjunt entrenat per Natxo González en el primer equip que aconsegueix emportar-se els tres punts de l'Heliodoro Rodríguez López. A Canàries, Badia va sumar la seva onzena imbatibilitat de temporada i, d'aquesta manera, es consolida com a Trofeu Zamora de LaLiga123 amb 23 gols encaixats en 30 partits, és a dir, un coeficient de 0,77 gols/partit.
Comentaris
ForçaReus
I encara res sobre la seva renovació.... Trist... Se'ns anira un dels millors gratis gracies a la directiva....
1
Roiginegre
Si no ha renovat ja és evident quin serà el seu futur, i el de Benito, Ángel i Folch, més val que ens anem fent a la idea. Ara aquí la directiva segurament no pot fer més del que fa, contra determinats equips no hi podem competir, a no ser que aquestos baixin a 2aB.
0
ganxet 2
Muy bien pensado roiginegre, seguramente que el Reus hace varios meses que les ha hecho una oferta y creo que bastante buena.... pero hay cosas contra las que no se puede luchar y sino se quedan cap problema... vindran uns altres i a lo millor millors que els que tenim hara... cap problema... hara a guanyar al Ucam i el demes tranquilitat....
0
Pere
Al de força reus, Badia, Benito, Martínez no seguirán perqué no tenim diners i pero els que van en contra de Natxo, que estiguin tranquils que tampoc seguirá, tindrà ofertes mitllors.
0
Roiginegre
Campins i Migue crec que tenen contracte un any més, pels laterals no caldrà patir, son prou bons. El problema vindrà pel recanvi d'Edgar (Sillero pujarà?) i Folch, però també tindrem més nom i possibilitats econòmiques, podrem portar jugadors del seu nivell. I la llista dels que marxaran s'ampliarà, de Garai, Edgar, Olmo, Macky, Máyor, Melli, Codina, Albístegui, Miramón, etc no se sap res, i Jorge i Babic marxen al estar cedits.
0
Roiginegre
Queden pocs amb contracte: Migue, Campins, Vítor, Guzzo, Vaz, Haro, Querol, Pichu i Fran, més suposo Sillero que pujarà. La sacsejada serà important si no lliguem en les pròximes setmanes a uns quants dels que acaben. Perdrem les peces més importants del bloc que fa 3 anys que juga junts, casi res. Parés se't gira feina....
0
Dios del Metal
I Natxo al Saragossa
0
Futboltotal
Benito, Badia i Folch... els millors del Reus... amb diferència...
1

envia el comentari