Dotze jugadors del Nàstic acaben contracte el 30 de juny

L'únic dels jugadors que teòricament podrien marxar lliures que té garantida la seva continuïtat és Manu Barreiro, que gràcies a la permanència ha vist ampliat el seu contracte dos anys més de manera automàtica

 

Achille Emana i Iago Bouzón són dos dels futbolistes que acaben contracte   | Joan Alfons López

La temporada 2016-2017 ja ha acabat per al Nàstic i un cop confirmada la permanència a la Liga 123, als despatxos de la Budallera toca treballar ja de cara al curs vinent. De fet, hi ha fins a dotze futbolistes grana que acaben contracte el 30 de juny i que per tant són casos d'absoluta prioritat abans que quedin lliures. Són Ferran Giner, Manolo Martínez, Iago Bouzón, Mousa (que tornarà de la seva cessió al CF Badalona), Uche, José Carlos, Cordero, Achille Emana, Bruno Perone, Luismi, Madinda i Manu Barreiro.


En el cas del davanter gallec i autor del gol de la victòria contra l'UCAM, però, el fet d'haver assolit la salvació li atorga una renovació automàtica del seu contracte per dues temporades més, mentre que Luismi i Madinda tornaran al Real Valladolid i el RC Celta respectivament després de complir les seves cessions, existint una opció de compra pel migcampista gabonès que el Nàstic no té intenció de pagar pel seu elevat preu. La resta de jugadors de la plantilla, un total de 21, tenen contracte per més anys.

 

Fins al 2018 hi ha un grapat de jugadors, que són Jean-Luc, Tejera, Dimitrievski, Manolo Reina, Cristian Lobato, Suzuki, Xavi Molina, Juan Muñiz i Mossa, mentre que al 2019 acaben contracte Gerard Valentín, Àlex López, Stephane Emana, Zahibo, Kakabadze (que a final d'aquesta temporada tornarà de la cessió a l'Esbjerg) i Carlos García (que també finalitzarà en breu la seva cessió a l'Atlético Sanluqueño). Finalment, fins al 2020 tenen relació contractual amb el Nàstic Djetei, Juan Delgado, Maloku (que seguirà cedit a l'AEK Larnaca), Fali i Alberto Varo, que tant un com l'altre continuaran les seves cessions una temporada més al Barça B.
Comentaris
nastiqueru 2.0
Molt mala noticia que segurament ens quedem sense Luismi ni Madinda. Però el realment preocupant és que sembla ens volen treure Tejera. El mig del camp queda tocat i s'ha de refer de nou. HI haurà molta feina. Ojalà es quedi Barreiro, encara que em temo que també tindrà ofertes.
1
Roiginegre
Si aguanteu a Barreiro segurament estareu a la part alta la pròxima temporada, era una de les principals mancances que teníeu i això us ho soluciona de sobres el gallec. Més si Emana es quedés i tornés a ser el que era, obviament. L'altra pota preocupant és el mig camp, això és cert, a on haureu d'invertir fort. La resta de posicions son més secundàries, les heu de farcir més que res.
1
Joan
Ara resulta que ens volen treure (serà pagant), en Tejera i quan vaig dir que plorava perquè marxava no tenia sentiments jo. Tinc més informació que tu. Cada cop queda més clar que sou la mateixa persona: boingboing, se't veu el lleutó!!! Ves escrivint que ja no et tindrem més en compte jajajaja!!!
0
Nastiqueru 2.0
Joan. Rellegeix el teu comentari perquè , sense ánim d'ofendre, sembla que te'n vas una mica de l'olla. No, no hi ha cap conspiració paranoica que em faci escriure amb dos perfils. M'agrada el futbol i sobretot el NÀSTIC. Llegeixo la notícia i dono el meu parer, res més, però no hi perdo més temps. Tejera em sembla un gran jugador i és normal que tingui ofertes. Les llàgrimes em van semblar del tot sinceres. Ojalá es quedés
0
AkzidenkGrotesk
Joan, estàs sonat.
0

envia el comentari