Carlos Blanco, quart fitxatge del Nàstic

El central procedeix de la Juventus i ha signat per a dues temporades més una d'opcional amb el conjunt grana

 

Carlos Blanco, central procedent de la Juventus, fitxa pel Nàstic. | Nàstic

 

El Nàstic ha anunciat aquest dimarts el seu quart fitxatge per a la pròxima temporada. Després de Maikel Mesa, Abraham Minero i Tete Morente, es tracta del central barceloní Carlos Blanco, de 21 anys i que ha signat un contracte de dues temporades, més una d’opcional, amb l’entitat grana. Blanco se suma al Nàstic després de finalitzar la seva vinculació amb la Juventus, tot i que la passada campanya va estar al primer equip del Lausanne-Sports de Suïssa en qualitat de cedit. 


És un futbolista de molta projecció de futur per les seves qualitats futbolístiques i que destaca pel bon joc aeri, gràcies als 1, 88 m d’alçada, l’ordre defensiu i el bon tracte de pilota, tant en la sortida des de darrere com el desplaçament en llarg.La nova incorporació del Nàstic compta amb un gran bagatge en el futbol formatiu, ja que ha passat per les categories inferiors del RCD Espanyol, el FC Barcelona i la Juventus FC. Al club italià, Blanco va combinar entrenaments amb el primer equip i va jugar amb l’equip Primavera. Després de signar el nou contracte com a jugador del Nàstic, el defensa s’incorporarà a la disciplina grana juntament amb els seus nous companys d’equip aquest dimecres 12 de juliol per iniciar la pretemporada. 
Comentaris
Joan
Possitiu | Jugador amb ADNBarça: bon físic i gran tècnica. Negatiu | No ha jugat mai al futbol professional i la Liga 123 és molt competitiva. Com diria Rodri: "les notes al juny".
1
Toni
posats a comparar, m'agrada més el central signat pel Reus internacional amb categories inferiors i amb experiencia a 2A. Suposo que és el preu que hem d epagar pel modle de joc d'en Carrereres que a més vol que el defensa sàpiga jugar la pilota. 2 filosofies diferents
0
nastiqueru 2.0
Una posició essencial que calia reforçar. Espero que creixi com a jugador al Nàstic i pugui donar el rendiment que busca l'entrenador. Del que estic segur és que no tornarà a fotre un gol com el del vídeo en sa vida
0

envia el comentari