Bruno Perone, possible baixa per jugar contra el Numancia

Problemes musculars impedirien al brasiler poder jugar el seu setè partit amb el Nàstic. Merino argumenta la suplència d'Achille Emaná el passat cap de setmana

 

Una setmana més, el Nàstic buscarà guanyar el seu partit per transformar en fets el repetit discurs de la reacció. El Numancia, demà dissabte a les 18.00 hores, serà el rival que es posarà enmig de les il·lusions grana per optar a la permanència a Segona Divisió. Juan Merino, tècnic de l'equip, no podrà disposar d'una baixa de darrera hora que trastocarà els seus plans en defensa. Bruno Perone pateix problemes musculars a la cama dreta i no ha pogut entrenar avui divendres, fet que podria provocar la seva absència contra el Numancia. Tot i això, el tècnic gadità està satisfet amb les possibles alternatives que passen per Djetei, Molina i Bouzón: «estic molt content perquè hi ha diferents llocs amb molts jugadors. Centrals ens sobren i generen molta competència. A la davantera, igual. I al mig del camp Levy Madinda no juga i em sembla un magnífic jugador».


D'altra banda, Merino ha argumentat la suplència d'Achille Emaná i Manu Barreiro el passat cap de setmana: «els dos han de ser importants per l'equip, no faig experiments, miro el que fan als entrenaments i partits». Els problemes musculars que han afectat un dels tendons de Barreiro han impedit al gallec poder competir al 100%, mentre que el camerunès va ser suplent per un motiu que va més enllà de l'estat físic: «Achille té una responsabilitat. Ell es posa a sobre la responsabilitat, fora de casa el veig més tranquil però a casa vol estar a tots els llocs. El Nàstic el salvarem tots, no només un jugador», sentenciava minuts després l'entrenador nastiquer.

 

Tornar a fallar suposaria un pas enrere molt dur en les aspiracions tarragonines per aconseguir la permanència, fet que contempla Merino i recorda que tothom havia de ser conscient que no anava a ser fàcil: «la situació és difícil, en quatre o cinc partits no anàvem a sortir. Guanyar sis partits seguits quan només havies guanyat dos en mitja lliga, no ho pot fer ni un que lluita per pujar. No tenim una vareta màgica». Juan Merino ha tractat altres qüestions que pots veure en el vídeo de la part superior del text.

 

Juan Merino a la sala de premsa del Nou Estadi | Joan Alfons LópezComentaris

envia el comentari