Aritz López Garai: «Paciència, els jugadors volen marcar gols més que ningú»

El tècnic del CF Reus demana calma davant la falta d’encert golejador en quatre dels set partits de pretemporada i posa una doble nota al primer mes de treball de l’equip

 

Passen les setmanes i Aritz López Garai es confirma com un entrenador clar i sincer davant dels micròfons i les càmeres. El tècnic de Barakaldo es mostra directe davant dels mitjans de comunicació i no ha rebutjat encara respondre a cap qüestió per molt compromesa que sigui. Després de l'empat contra el Girona, el nou inquilí de la banqueta roig-i-negra ha fet balanç de la pretemporada reusenca i ha volgut enviar un missatge a l'entorn més intranquil i preocupat per la falta de gol davant la porteria rival. Els ganxets han conclòs la preparació estival havent marcat només quatre gols en set partits, fet que aixeca dubtes en l'afició: «Seria molt preocupant no generar ocasions de gol, avui hem tingut oportunitats per aconseguir marcar. Que tinguin paciència, els jugadors volen marcar gols més que ningú. Treballarem la mancança de gol de forma grupal».


Garai ha anat més enllà a l'hora de mullar-se davant dels mitjans i ha posat una doble nota al seu equip després del primer mes de treball. Pel que fa als seus jugadors, «de deu, als meus nois de deu. No tinc cap però cap a ells, la nota d'ells és un deu», avaluació que canvia quan s'inclou a ell: «quan hem competit pitjor és perquè jo no he fet arribar a ells el que necessitaven. La nota com a equip, on m'incloc jo, és un sis», comentava entre rialles. A més, el tècnic ha volgut matissar que, tot i que es donava per tancada la llista de fitxatges en el centre del camp, ara la direcció esportiva decideixi fer un pas més per incorporar un nou jugador que acompanyi Tito, Gus Ledes, Borja i Carbonell: «A priori estem treballant per incorporar algú més al centre del camp i a la zona de dalt. Hem de veure com es recupera Vitor, el fet de no saber quan estarà disponible fa que tinguem tres o quatre migcampistes i en una plantilla de Primera i Segona cal tenir fins a cinc o sis».

 

El de Barakaldo ha tractat altres qüestions que pots veure en el vídeo de la part superior al text.
Comentaris

envia el comentari