Vila-seca espera una Diada plena d'activitats

Els actes programats tindran lloc des del 18 fins al 28 d'abril
Vila-seca acollirà la presentació de tres llibres | Cedida

 

L'Ajuntament de Vila-seca ha preparat una programació variada per celebrar la Diada de Sant Jordi. Les activitats tindran lloc des del 18 fins al 28 d'abril i arrenquen amb el taller 'Vine a conèixer la llegenda de Sant Jordi', pensada per als més petits. El dia 19, a les 20:30 hores, es podrà veure la presentació del llibre 'La sombra del silencio', de M. Isabel Sánchez, una de les tres novetats editorials que arriben al municipi per la Diada


Des del dia 20 fins al 29 d'abril, a la Biblioteca, es podrà visitar l'exposició de llibres d'artistes de les escoles del municipi. El 21, al Centre Cívic i Cultural de La Pineda, els més petits podran participar en diversos tallers infantils i un espai d'intercanvi de llibres. El mateix espai acollirà, durant la tarda, una revetlla intercultural en la que es llegirà poesia àrab i catalana. 

 

La Diada de Sant Jordi arribarà amb els tradicionals estands de llibres i roses la plaça de l'Església i la plaça de les Voltes. El dia 26 d'abril tindrà lloc la presentació del llibre '100 coses que has de saber de l'òpera', de David Puertas. Per tancar les celebracions amb motiu de Sant Jordi, l'Associació El Centru presentarà el primer número de la publicació 'Emprius' al Centre d'Estudis Vila-secans. 
Comentaris

envia el comentari