La catedral dels Xiquets de Tarragona torna a plaça als Pallaresos

Els Xiquets de Tarragona tornen a descarregar el 5 de 8, però s'encallen amb el 4 de 8 | Els Nois de la Torre segueixen sumant construccions amb l'agulla | Els Castellers d'Altafulla completen el 3 de 7
Els Xiquets de Tarragona han descarregat la setena catedral del curs, avui als Pallaresos. | DIARICASTELLER.CAT

 

Aquest diumenge a la tarda s'ha viscut una nova diada castellera als Pallaresos, una població del Tarragonès. S'hi han trobat uns Xiquets de Tarragona amb ganes d'assegurar castells, els Nois de la Torre i els Castellers d'Altafulla, que es veien a plaça per segon cop aquest cap de setmana. 


La diada dels Xiquets ha començat amb bon peu, descarregant el setè 5 de 8 de la temporada una mica nerviós i treballat constantment. Els matalassers volien una diada per recuperar sensacions, però han hagut de desmuntar el 4 de 8 en dues ocasions, per verure'l amb males mides. L'ha seguit un 3 de 8 sense cap problema i un 2 de 7 que ha rebut una forta batzegada al pis de terços, tot just quan es descarregava. Els tarragonins han tancat descarregant el cinquè pilar de 6 del curs.

 

Els Nois de la Torre han donat el tret de sortida a la seva diada amb el sisè 3 de 7 amb l'agulla, que s'ha mostrat solvent en tot moment. El 4 de 7 amb l'agulla s'ha iniciat molt treballat i s'ha hagut de desmuntar caòticament. El segon del pilar de 5 ha hagut d'ajudar el segon de l'estructura del 4 perquè no cedís el castell. Tot seguit, han descarregat un 4 de 7 molt treballat que ha donat pas a un 3 de 7 amb bones mides i tranquil. Els blau cel han descarregat el pilar de 5 per acabar la diada. Tot i l'ensopegada amb el 4 de 7 amb l'agulla, els Nois ja porten cinc diades consecutives descarregant la gamma alta de set. 


I els Castellers d'Altafulla, que també havien actuat ahir a la Móra, han iniciat l'actuació amb un 5 de 6 molt plàcid. En segona ronda s'ha descarregat un 3 de 7 un pèl nerviós però sense perdre les mides, per tancar les rondes de castells amb un 2 de 6 perfecte. Els Castellers d'Altafulla, amb un pilar de 5, han tancat una diada plàcida, tot aconseguint dues actuacions amb un castell de set en un cap de setmana. Comentaris

envia el comentari