Els Ganàpies de la Universitat Autònoma de Barcelona descarreguen el primer 3 de 8 amb folre de la seva història

Els Arreplegats de la Zona Universitària també han completat el 3 i els Xoriguers de la Universitat de Girona han descarregat la tripleta de 7
Els Ganàpies han aconseguit descarregar el 3 folrat en una diada que ha esdevingut també la millor mai feta pels de la Autònoma | Xoriguers de la UDG

 

Diada històrica pels Ganàpies de la Universitat Autònoma de Barcelona. Després de descarregar per primer cop en la seva història el 3 de 7 amb l’agulla la setmana passada, avui els de la camisa blava han completat la millor actuació que han fet mai. Un dels màxims culpables d’aquest fet ha estat el 3 de 8 amb folre que els de Martí Balsells han descarregat en primera ronda. El 3 ha mostrat bones formes en tot moment, i només ha patit a la sortida de dosos. Tot i això els Ganàpies s’han apuntat per primer cop aquest castell, que han celebrat amb escreix.


En segona ronda, els de l’Autònoma han descarregat de nou el 3 de 7 amb l’agulla, que tot i haver-se tancat al pis de quarts, han sabut resoldre sense problemes. En tercera ronda, els Ganàpies han completat amb seguretat el 4 de 7 amb l’agulla, realitzant així la millor actuació de la seva història, que han tancat amb un vano de 5.

 

Pel que fa els Arreplegats de la Zona Universitària, els de la camisa verd quiròfan no venien de la seva millor diada. Dos intents de 2 de 8 amb folre i manilles la setmana anterior van trencar l’objectiu de descarregar aquest castell per primer cop en la seva història.  Amb tot, avui els de Gerard Gallego han completat una gran actuació, assolint de nou el 5 de 7, i descarregant en segona ronda el 3 de 8 amb folre. El 3 ha hagut de treballar-se a la descarregada, però amb tot, els Arreplegats l’han pogut completar. Per tancar la seva actuació, els de la camisa verd quiròfan han descarregat el seu segon 2 de 7 folrat de l’any.


Per la seva banda, els Xoriguers de la Universitat de Girona han completat la tripleta de 7, descarregant un 3 de 7 molt segur a la primera ronda. Tot seguit, els de la camisa blau cel han assolit, per primer cop fora de casa, el 2 de 7 amb folre. Un 2 que s’ha bastit de forma excel·lent però que ha hagut de defensar-se quan tot just sortia la canalla. Per tancar l’actuació, els Xoriguers han optat pel 4 de 7, que han descarregat sense problemes. Aquest ha estat també el primer cop que els gironins han portat tres castells de 7 fora de casa.

 

Els Pataquers de la Universitat Rovira i Virgili han descarregat tres castells de 6 fora de casa per segon cop en la seva història. Els de la camisa taronja han completat un segur 3 de 6 en primera ronda, que han acompanyat del 4 de 6 en segona. La colla dirigida per Pilar Fernández ha optat per un ferm 2 de 6 per tancar l’actuació.

 

Els Llunàtics de la Universitat Politècnica de Catalunya, per la seva banda, també han completat sense problemes el 3 de 6 en primera ronda. El segon castell dels de la camisa blau marí ha estat el 4 de 6, que han executat amb solvència. Els de la UPC han tancat la seva diada amb un 3 de 5 amb l’agulla net, que no els ha suposat cap problema.Comentaris

envia el comentari