La Jove de Tarragona estrena el primer 5 de 8 lila de la temporada

Per la seva banda, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau completen el seu primer pilar de 6 de l'any
La catedral de la Jove de Tarragona és la primera que descarreguen aquesta temporada els del Cós del Bou | Jove de Tarragona

 

Diada d’estrenes a Porrera, amb la Jove de Tarragona i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau com a protagonistes. Els del Cós del Bou hi han assolit el primer 5 de 8 lila de la temporada, que han acompanyat amb el 3 i el 4 de 8. La Jove ha donat així aquell «pas més» que anunciava el seu cap de colla, Aleix Bordas, a la diada de Sant Jordi. Amb aquest 5, ja són dues les catedrals descarregades aquesta temporada. La primera va ser obra de la Colla Vella dels Xiquets de Valls la setmana passada, a Falset.


Per la seva banda, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau hi han completat els tercers 3 i el 4 de 7 amb l’agulla, i han tancat l'actuació amb el 3 de 7, postposant així una possible estrena de 2 de 7. Els de David Lobo no volien marxar de Porrera sense un nou castell. Els tarragonins ja havien assolit el pilar de 6 en diverses ocasions al local d’assaig, però no ha estat fins avui que han tingut la oportunitat de portar a plaça, descarregant-lo per primer cop aquesta temporada.
Comentaris

envia el comentari