La Colla Joves demana el suport de l’alcalde de Valls per poder viatjar a Washington

Els de la camisa vermella consideren que haurien de ser ells els que viatgin als Estats Units per a representar el món casteller al Smithsonian Folklife festival del 2018
La Colla Joves vol representar el món casteller a Washington l'any 2018 | Colla Joves

 

La Colla Joves Xiquets de Valls vol anar a Washington l’any que ve. Els del carrer d’En Gassó creuen que són la colla que hauria de representar el món casteller en el marc de l’Smithsonian Folklife Festival del 2018, que se celebrarà a la ciutat nord-americana. És per això que els del a camisa vermella han demanat el suport de l’alcalde de Valls, Albert Batet, per a poder ser presents en l’acte.


La Joves va enviar una carta al batlle vallenc, on s’exposava que «és essencial per a la ciutat, com a Bressol dels castells, que siguin Xiquets de Valls els qui representin Catalunya en un esdeveniment d’aquesta magnitud». Els de la camisa vermella asseguren que la Joves «és la única colla de la ciutat de Valls que mai no ha viatjat a un altre continent», i esgrimeixen aquest argument com un dels motius principals per rebre el suport de Batet.

 

La colla vallenca celebra que en els darrers 25 anys «han estat nombroses les vegades en què el suport del nostre consistori ha aconseguit situar entitats vallenques en el primer pla», i reclarama que ara siguin ells els qui rebin aquest recolzament. A banda, la Joves recorda que «de les quatre colles que tradicionalment han format part del cartell de Sant Fèlix és l’única que no ha gaudit d’un viatge d’aquestes característiques» i, per tant, «seria de justícia que l’Ajuntament de Valls i la Generalitat apostessin en aquesta ocasió per l’entitat vallenca».
Comentaris
Vilafranki
Volen anar a Washington i no haurien d'anar ni a Sant Fèlix
15

envia el comentari