Dones de diverses colles faran un pilar femení a la manifestació del 8 de març a Tarragona

Aquest dimecres se celebra el Dia de la Dona Treballadora
El pilar ja es va poder veure la tardor passada en la manifestació del dia contra la violència masclista. | Twitter Marta Sau

 

El proper dimecres, 8 de març, se celebra el Dia de la Dona Treballadora, que comptarà amb diverses manifestacions feministes convocades arreu del país. A Tarragona es farà a les set del vespre de la plaça Imperial Tàrraco fins a la plaça de la Font, i comptarà amb presència castellera. Les dones de moltes colles castelleres del Camp de Tarragona, com a dones i castelleres, gralleres i timbaleres, se sumaran a la manifestació organitzada per la Plataforma 8-M del Camp de Tarragona. Hi han previst un pilar femení per fer visibles les seves reivindicacions, «símbol de la unió i de la força, i de la mobilització pels drets i les llibertats».

 


Castelleres, gralleres i timbaleres de les quatre colles de Xiquets de Tarragona, Colla Jove de Tarragona, Xiquets del Serrallo i Castellers de Sant Pere i Sant Pau compartiran objectiu en aquesta iniciativa i, a més, castelleres de la Colla Joves Xiquets de Valls, Xiquets de Reus, Pataquers de la URV, Xiquets d'Alcover, Castellers d'Altafulla, Nens del Vendrell, Xiquets de Vila-seca, Minyons de l'Arboç i Torraires de Montblanc s'hi sumaran. El col·lectiu fa una crida a totes aquelles dones castelleres d'altres formacions que s'hi vulguin sumar.
Comentaris
Pilar
El Dia de la Dona Treballadora, no!!! No és el nom que s'utilitza ja! El 8 de març és el dia Internacional de les dones, ja fa anys que és així!
1

envia el comentari