Pere Rovira vol unir els millors castells dels Nens del Vendrell aquest 2017

Divendres passat celebraven l'assemblea
El cap de colla dels Nens del Vendrell, Pere Rovira. | Nens del Vendrell.

 

Pere Rovira ja anunciava a les acaballes de la temporada passada la seva intenció de continuar un any més al capdavant dels Nens del Vendrell i la seva opció quedava confirmada divendres passat, a l'assemblea que els de la capital del Baix Penedès van celebrar al local per tancar la temporada 2016 i obrir la carpeta de la 2017.


Rovira explicava en declaracions a RTV El Vendrell que seguiran treballant «amb una perspectiva molt de futur i amb l'objectiu que aquesta sigui una gran colla del món casteller». Segons el seu cap de colla, «cal créixer en massa i també qualitativament, és a dir, que la gent cada cop sàpiga fer més bé tot allò que fa; tècnicament hem de generar nous recursos que ens permetin un creixement no en gamma de castells, però sí en coneixement tècnic general».

 

A partir d'aquí, de cara a l'any 2017 els Nens volen descarregar el tres i el quatre de nou amb folre, junts, en una mateixa diada. «Hem de poder ajuntar els grans castells que vam fer la temporada passada en una mateixa diada. Aquest seria l'objectiu principal més concret», comentava un Rovira il·lusionat, «amb ganes de seguir, d'aprendre de l'any passat i de treure partit de tota la feina que vam fer».
Comentaris

envia el comentari