Tripleta màgica dels Castellers de Barcelona i de 8 dels Xicots a Martirs

Els Castellers de Barcelona completen la seva primera tripleta màgica de la temporada | Els Xicots no poden amb el castell de 9 i opten per la tripleta de 8
Els Castellers de Barcelona han completat la primera tripleta màgica de l'any. | Castellers de Barcelona

 

Aquesta tarda s'ha viscut a Vilafranca del Penedès la diada de Martirs Street, amb els Xicots de Vilafranca i els Castellers de Barcelona. Ambdues colles s'hi presentaven amb un programa de màxims i per recuperar la confiança en les seves estructures. Finalment, la diada ha somrigut als barcelonins, que han ajuntat els dos castells de 9 per primer cop a la temporada, mentre que els Xicots han abandonat l'objectiu del 4 de 9 amb folre després de no tenir-les totes. 


Enguany, els Castellers de Barcelona ja havien descarregat els dos castells de nou bàsics, però encara no els havien ajuntat en una sola diada. De sortida, els barcelonins han agafat confiança amb la catedral dels castells, que ja és la cinquena de l'any. Però ha estat en segona ronda que s'han enfrontat al castell que els havia caigut en els seus últims intents. El 3 de 9 folrat s'ha descarregat per segona vegada a la temporada, i ha donat pas al 4 de 9 amb folre de la tercera ronda. Tot i que un pèl treballat, els Castellers de Barcelona també han descarregat el segon 4 de 9 amb folre, i han signat aixi la primera tripleta de l'any. Han tancat la diada amb tres pilars de 5.

 

Pel que fa als Xicots de Vilafranca, arribaven a plaça després d'uns dies de vacances. S'han plantejat en primera ronda la tercera torre de 8 folrada, que han descarregat després d'un primer peu desmuntat. Només les previsions més favorables auguraven a la segona ronda el castell de 9 que tot just seria el segon de l'any, i aquestes eren es intencions dels vermells. Però després de dos peus desmuntats de 4 de 9 amb folre han hagut de reconduir l'actuació i han optat pel 3 de 8 i el 4 de 8, en segona i tercera ronda, respectivament. Els Xicots de Vilafranca han tancat amb un pilar de 5, i ja tenen la mirada posada en la gran actuació de finals de mes. 
Comentaris

envia el comentari