Santa Eulàlia torna a ser l'escenari del primer castell de vuit de l'any

Els Castellers de Barcelona tornen a completar per cinquè any consecutiu el 4de8 | Sants i Gràcia completen tres castells de 7 i mig
Imatge de la diada a l'antiga de Santa Eulàlia. | Barcelona Cultura

 

La diada de Santa Eulàlia, patrona de la ciutat de Barcelona, ha tornat a veure aquest diumenge el primer castell de vuit pisos de la temporada. Com ja va sent habitual —és el cinquè any consecutiu que ho fan— els Castellers de Barcelona han portat a la plaça de Sant Jaume el primer castell de vuit pisos de la temporada 2017 en forma de 4de8. La diada, que s'ha realitzat a l'antiga, ha vist els divuit castells de les colles barcelonines en poc més de 50 minuts.


A banda de descarregar el carro gros a la segona ronda, els Castellers de Barcelona han completat el 5de7 i el 7de7, tancant la seva actuació amb un pilar de cinc i un pilar de quatre. Els Castellers de Sants i els Castellers de la Vila de Gràcia han realitzat idèntiques diades, descarregant tres castells de 7 i mig: 5de7, 7de7 i 4de7 amb el pilar. Totes dues formacions han tancat amb un vano de cinc.

 

Els Castellers de Sagrada Família també han completat un castell de 7 i mig en forma de 4de7 amb el pilar, estructura que han acompanyat amb els dos castells bàsics de set pisos i un vano de cinc. La Colla Jove de Barcelona ha completat el 3de7, el 4de7 i el 4de6 amb el pilar i un pilar de cinc al balcó. Els Castellers de Poble Sec per la seva banda, han descarregat el 5de6, el 2de6 i el 3de7, tancant la seva actuació amb tres pilars de quatre simultanis. A la ronda de pilars, les sis colles de la ciutat han mostrat el seu suport a la campanya «Casa nostra, casa vostra» mostrant el lema «Volem acollir», sumant-se a les quatre colles de deu pisos que van ser presents ahir al concert del Palau Sant Jordi.
Comentaris

envia el comentari