La Colla Vella escalfa motors a Vallmoll

La Colla Vella completa tres castells de la gamma alta de 8, estrenant el 3d8p | Els Castellers d'Altafulla s'entrebanquen amb el castell de 7 | Els Xiquets de Vila-seca tornen a descarregar el 3 de 7
El 5 de 8 de la Colla Vella podria pujar un pis més la setmana que ve. | Colla Vella

 

Aquest dissabte al vespre s'ha viscut la diada de Festa Major de Vallmoll, amb la participació de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, els Castellers d'Altafulla i els Xiquets de Vila-seca. Ha estat una diada d'estrenes i rodatge de les estructures de 8 i mig per part dels rosats, mentre que els liles s'han enganxat amb el castell de set que els blau cel sí que han pogut descarregar. 


La Colla Vella ha actuat aquest dissabte ben a prop de casa seva, a Vallmoll, després de fer-ho el matí al Festiuet, amb castells de la gamma alta de set. Amb la mirada posada, de reüll, a la diada de la Bisbal del Penedès, d'aquest dimarts dia 15, han obert la seva jornada amb el sisè 4 de 8 amb el pilar, que podria tenir més recorregut en les properes setmanes. La segona ronda de la Vella ha estat per la dotzena catedral, és la colla que en duu més, i que ja sembla preparada per mostrar-se amb un folre la setmana vinent. Han tancat la seva diada amb l'estrena del 3 de 8 amb el pilar i el pilar de 6, que milloren els resultats de l'any passat. 


Els Castellers d'Altafulla, que volien tornar a completar una diada amb un castell de 7, com ho havien fet en les últimes trobades, han hagut de sortir de plaça amb la meitat dels objectius. La primera ronda ha estat amb el vuitè 2 de 6, que ha donat pas a un intent desmuntat de 3 de 7. La repetició de la segona ronda ha estat protagonitzada per un intent de 3 de 6 amb l'agulla, que enguany no els havia caigut, i han hagut de tancar amb un nou 4 de 6, tot rebaixant les pretensions i sortint de plaça amb tan sols dos castells.

 

I per la banda dels Xiquets de Vila-seca, han sortit de plaça amb un altre 2 de 6 descarregat, i ja en porten nou, i el vuitè 3 de 7, consolidant-se com una colla de set. En tercera ronda, i per tancar la seva participació a Vallmoll, els de la camisa blau cel han descarregat un altre 3 de 6 amb l'agulla al mig. Comentaris

envia el comentari