Els Xiquets de Reus descarreguen el 2 de 7 i el 3 de 8 més matiners de la seva historia

Els de la camisa avellana han gaudit d’un prolífic cap de setmana casteller on també han descarregat dos 2 de 7 i el 5 de 7
Els d'Antoni Rull han tingut un cap de setmana amb dues actuacions, a Reus i a Molins de Rei | Xiquets de Reus

 

Cap de setmana rodó pels Xiquets de Reus. Dissabte a la tarda, amb motiu de l'intercanvi cultural amb el País Basc que s'ha celebrat aquest cap de setmana a la ciutat, els de la camisa avellana han tornat a actuar, després d'uns anys sense poder fer-ho, a la plaça de la Farinera. El retrobament amb aquesta plaça ha estat immillorable, descarregant-hi el castell de vuit més matiner de la seva història en forma de 3 de 8. Abans però, la formació dirigida per Antoni Rull ha obert plaça amb el 2 de 7, que també suposa avançar terminis amb aquesta estructura respecte a les darreres temporades. Un 5de7 que ha servit per tancar les rondes de castells abans del pilar de 5.


Menys de 24 hores després, els del carrer Rosich s'han desplaçat fins a Molins de Rei on han participat en la Marronada, una diada on han participat les colles que llueixen el color marró a la seva camisa: els mateixos Xiquets, els Margenes de Guissona, els Castellers de les Gavarres i la colla amfitriona, els Matossers de Molins de Rei. Tot i l'èxit del dia anterior, els reusencs han optat per una diada de rodatge amb l'objectiu d'introduir canvis a les estructures. Així doncs, després dels dos pilars de 4 d'inici, els de la camisa marró avellana han descarregat el 4de7, el 2de7 i el 3de7. Han tancat amb un pilar de 5 i dos pilars de quatre.

Pel que fa els Matossers, els amfitrions han descarregat el 3 i el 4 de 7. També han fet el 3 de 6 amb l’agulla al segon intent, ja que el primer ha hagut de ser desmuntat. En el cas dels Margeners, els guissonencs han assolit el 3 de 6, el 4 de 6 i el 2 de 6. La quarta colla de l’actuació, els Castellers de les Gavarres hi ha fet el 3 de 6 i el seu primer 4 de 6 de la temporada.

La pròxima cita de la colla castellera del Baix Camp serà el dissabte 22 de març a la plaça del Pou d'Altafulla on actuaran amb la colla local i els Xiquets de Cambrils.
Comentaris

envia el comentari