Els Tirallongues descarreguen el primer 4 de 8 de la seva història

La Catalunya Nord també veu el 2 de 7 i el 5 de 7 dels manresans | Els Castellers del Riberal descarreguen dos castells de la gamma alta de 7 i signen la seva millor actuació
Els Tirallongues de Manresa han descarregat el primer 4 de 8 de la seva història, avui a Millars, la Catalunya Nord. | Tirallongues de Manresa

 

La petita població de Millars, a la Catalunya Nord, ha estat aquest dissabte testimoni del primer 4 de 8 descarregat dels Tirallongues de Manresa. Els manresans han anat a Millars per participar a la diada castellera de Festa Major. A plaça han estat companyats dels Castellers del Riberal, que han descarregat dos castells de la gamma alta de 7, per primer cop a la seva història. 


Els Tirallongues de Manresa han obert la diada a Millars descarregant el seu segon 2 de 7 de la temporada. En segona ronda es presentava el repte de la jornada: treure el carro gros i descarregar-lo. Els manresans havien carregat, fins al moment, tres vegades el 4 de 8, però no ha estat fins avui que l'han pogut descarregar, després d'un llarg treball a assaig i una intensa campanya a les xarxes socials. Han tancat les rondes de castells amb el quart 5 de 7 i, per acabar, el vano de 5. Amb aquests castells, els Tirallongues han fet Millars nova plaça de 8, i han assolit la seva millor diada.

 

Per la seva banda, els Castellers del Riberal han tirat en primera ronda el 3 de 7, que esdevindria el castell més petit de la seva diada. En segona ronda han descarregat el 4 de 7 amb l'agulla, i en tercera ronda, el 3 de 7 amb l'agulla. Els de la Catalunya Nord han tancat la seva millor actuació amb un vano de cinc. 
Comentaris

envia el comentari