Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau s’estrenen amb la gamma alta de 7

Els de la camisa verda han descarregat el 5 de 7, el 3 de 7 amb l’agulla i el 4 de 7 amb el pilar. També han actuat els Brivalls de Cornudella i els Castellers de la Il•lusió
La diada s'ha celebrat a una recuperada plaça del Pallol, on antigament ja s'hi havien fet castells. | Arnau Curto

 

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau han signat una actuació notable en la seva estrena a plaça aquesta temporada. En la primera diada de l’any dels de la camisa verda, a la plaça del Pallol de Tarragona, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau han completat amb solvència el 5 de 7, el 3 de 7 amb l’agulla i el 4 de 7 amb el pilar. Anys enrere qualsevol casteller de la colla del barri tarragoní signaria fer aquesta actuació  per Sant Magí o Santa Tecla. L’han completat en la seva primera diada, un 9 d’abril. Un clar indicador de quin és el nivell actual dels de Sant Pere i Sant Pau.


David Lobo, cap de colla dels tarragonins, ha assegurat que la diada «ha anat com esperàvem». Els de la camisa verda ja fa temps que han començat els assajos, i han esperat per a fer la primera actuació. «En aquest sentit hem estat prudents» explica Lobo, que ha afegit que «volíem començar amb aquest nivell, sense perdre el respecte als castells bàsics de 7, que rodarem en futures diades». Els de Sant Pere i Sant Pau es plantegen la temporada com una continuació de les anteriors campanyes que tants bons resultats els ha portat.

 

A la diada també hi ha actuat els Brivalls de Cornudella i els Castellers de la Il·lusió. Els del Priorat hi han portat el 3 de 6, el 2 de 6 i el 4 de 6, que han completat sense excessius problemes. La colla vallenca, per la seva banda, hi ha portat el 2 de 4, el 3 de 4 i el 3 de 4 amb l’agulla. Una diada on destaca el fet d’haver recuperat l’activitat castellera a la plaça del Pallol de Tarragona, un indret on antigament ja s’hi havien fet castells i que portava molts anys sense veure cap diada.
Comentaris

envia el comentari