Xavier Bailach serà el nou cap de colla dels Xiquets del Serrallo

Lluís Monfort seguirà sent el president de la colla del barri mariner
Xavier Bailach —en primer pla— serà el cap de colla i Lluís Monfort —al darrere— seguirà com a president. | Xiquets del Serrallo.

 

Els Xiquets del Serrallo escolliran nova junta el proper dissabte, 4 de febrer. Després de la dimissió de Jonathan Lafuente, que va exercir com a cap de colla durant la temporada 2016, els del barri mariner hauran de votar l'única candidatura presentada que, amb tota probabilitat, es transformarà en la nova junta de la colla per a la propera temporada. Xavier Bailach es convertirà, si l'assemblea ho ratifica, en el nou cap de colla, mentre que a la presidència s'hi matindrà Lluís Monfort.


Bailach, cap visible de l'equip de pinyes en les darreres temporades, estarà acompanyat de Marcel Puertas com a segon cap de colla i Jordi Vidal com a tercer. El mateix Vidal formarà part de l'equip de pinyes, juntament amb Albert Torres, Isabel Sastre, Adri Oliván i Maria Asunción Martínez. Sílvia Caballé, Aina Bravo, Marta Abellán-García i Anna Maria Aguiló conduiran l'equip de canalla.

 

«Del 2013 cap aquí hem progressat, feixugament hem anat apujant esglaons, encara que no hem sabut o no hem pogut fer el salt qualitatiu que tots desitgem», ha explicat el candidat a cap de colla. La seva proposta passa per «donar vida al local» i «fer notar a plaça la feina que es fa als assajos».

 

Pel que fa a l'apartat directiu, Lluís Monfort comptaria amb noms com Francesc Xavier del Amo com a vicepresident, Darío Cortés com a tresorer i Marta París com a secretària. Albert Torres a comunicació i Francesc Subirats, Jordi Mallol, Jordi Arbós, Anna Llovera, Albert Álvarez i Xavier Rocamora com a vocals serien la resta de noms. L'assemblea —dissabte, a les 17.00 hores, al Tinglado número quatre del Moll de Costa— tindrà la darrera paraula.
Comentaris

envia el comentari