Verds, Vella, Minyons i Joves de Valls, a la diada de Sant Fèlix 2017

Els administradors opten per mantenir el cartell de les quatre darreres temporades
La diada de Sant Fèlix 2017 ja té cartell definitiu. | Castellers de Vilafranca.

 

Vermell, malva, verd i rosat. Res canvia en el cartell de les colles participants a la diada de Sant Fèlix del proper 30 d’agost respecte fa un any. Aquest vespre els administradors de la Festa Major de Vilafranca han anunciat la seva decisió final: el cartell de la diada el formaran els Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls, els Minyons de Terrassa i la Colla Joves Xiquets de Valls. Així doncs, el criteri de mantenir el cartell en base a la magnífica actuació que els de la camisa vermella van realitzar-hi la temporada passada amb el 2de9fm, 4de9sf(c), 5de9f, ha pesat més que la opció de portar les quatre colles que l’any passat van descarregar castells de deu.


Amb la presència dels Verds, la Vella i els Minyons pràcticament assegurada, el debat de les darreres setmanes estava focalitzat en la Colla Jove Xiquets de Tarragona i la Colla Joves Xiquets de Valls. Finalment, els tarragonins no seran presents a la diada i els del carrer d'en Gassó tornaran a la plaça que fa un any els va veure coronar el 4 de 9 sense folre.
Comentaris
Josefina Xufré
Ja em veig amb el dinar novament refredat.. Coi de Colla Jovens!
4
TRINXERAIRE
La Joves a Sant Félix li dóna un plus extra. Tota la vida a Sant Félix a donat el millor de si mateixa. Per aquest motiu els Administradors saben que aquest any possiblement pugui portar a plaça castells que va tenir en cartera l'any passat, com el 4d9sf, el 2d8sf o el 3d10fm. A més, com a bon afeccionat, la rivalitat que es palpa a la plaça amb la Vella, és impagable.
4
pilaner
Enhorabona a totes 4 colles. A estat difícil doncs ens els últims anys hi ha molt de nivell.
2
Reis de l'Orient
Les 4 millors colles són els pares
6

envia el comentari