Un pont de descans i pocs castells

En aquestes vacances de Setmana Santa, només han actuat cinc colles. Les actuacions es multiplicaran exponencialment d’aquí set dies per les diades de Sant Jordi
Els Castellers d'Esparreguera han actuat aquest dilluns amb pantalons texans, de forma puntual. | Castellers d'Esparreguera

 

La Setmana Santa acostuma a ser sinònim d’aturada en el món casteller. Gairebé totes les colles han fet vacances i moltes ni tant sols han assajat. L’excepció la trobem en cinc colles que aquesta Setmana Santa han tingut actuacions, com són els Xiquets de Tarragona, Castellers d’Esparreguera, els Vailets de l’Empordà, el Vailets de Gelida i els Salats de Súria.


En el cas dels Xiquets de Tarragona, els del carrer Santa Anna van actuar dijous en una sortida comercial a les Caves Cordorniu a Sant Sadurní d’Anoia. Els matalassers hi van completar en solitari el 4 de 6, el 3 de 6, el 4 de 6 amb l’agulla, el 5 de 6 i el 2 de 6. Els de Sergi Feijoo tornen a la feina dimarts per encarar el proper compromís del calendari, la diada de Sant Jordi de Tarragona.

 

Els Salats de Súria van participar en la cloenda de l’acte de les caramelles, i els Castellers d’Esparreguera han actuat a l’Ermita del Puig en el marc de l’Aplec de Santa Maria del Puig. Els de la camisa bordeus, que han bastit els seus castells en solitari i amb pantalons texans, hi han completat el 3 de 7, el 3 de 6 per sota i el 4 de 6. Els de l’Antic Escorxador han tancat l’actuació amb un pilar de 5.

 

Pel que fa els Vailets de l’Empordà, els de la camisa blau cel han completat un pilar en el 72è Homenatge de la Vellesa de Castelló d’Empúries. La setmana que ve la colla empordanesa actuarà a la diada de les Festes de Primavera de l’Hospitalet de Llobregat. Els altres Vailets, els de Gelida, també han actuat en l’Homenatge a la Vellesa, però aquest cas a casa seva. Els de l’Alt Penedès hi han completat un pilar de 4 i un pilar de 3 fet íntegrament per la canalla. La pròxima diada dels de la camisa verda serà la setmana que ve a la diada de Sant Jordi al Prat de Llobregat.

 

Finalment, els Castellers de l'Alt Maresme van actuar al torneig de futbol KOMM MIT, descarregant-hi dos pilars de 4, el 3 de 6 i un pilar de 4 aixecat per sota.
Comentaris

envia el comentari