Tres colles de 9 per l’aniversari dels Bordegassos de Vilanova

La Joves de Valls, els Castellers de Barcelona i els Nens del Vendrell participaran al Sant Jordi vilanoví, on també hi serà present la Nova Muixeranga d'Algemesí
Els Bordegassos ja van ser convidats per la Muixeranga d'Algemesí la temporada passada | M. Gomà

 

Els Bordegassos de Vilanova estan de celebració. Coincidint amb el 45è aniversari de l’entitat, els vilanovins volen que aquest Sant Jordi sigui diferent. És per això que els del Garraf han preparat un seguit d’activitats pel cap de setmana per celebrar-ho, on destaquen dues diades castelleres. La més important, la del 23 d’abril a les dotze del migdia a la plaça de la Vila, on els Bordegassos actuaran a la plaça de la Vila amb tres colles de 9, com són la Colla Joves Xiquets de Valls, els Castellers de Barcelona i els Nens del Vendrell.


Qui també serà a plaça amb els de la camisa groc terrós serà la Nova Muixeranga d’Algemesí. Els de la Ribera Alta també actuaran el dia abans, dissabte, a dos quarts de set de la tarda, a la plaça de les Neus. També hi serà present la Moixiganga de la Geltrú, que enguany celebra el 25è aniversari.

 

Els Bordegassos es prenen la diada de Sant Jordi com un test d’alta exigència de la present temporada.  Els vilanovins treballen un ventall de castells que inclouen estructures de 8 pisos, així com el 9 de 7. Pel que fa les colles convidades, s’asseguren els castells de 8 bàsics, amb l’incògnita de si es podrien veure castells de la gamma alta de 8.
Comentaris

envia el comentari