Mireia González Mohedano, nova presidenta dels Xiquets de Tarragona

El nou equip està format per més de 80 persones i s'ha imposat al que liderava Salvador Molina
Mireia González Mohedano, la presidenta, i Sergi Feijoo, el cap de colla dels Xiquets de Tarragona. | Cedida

 

Els Xiquets de Tarragona ja tenen nova junta directiva. Després de la dimissió de l'equip liderat per Xavier Sabat durant la temporada 2016, aquest dissabte se celebraven eleccions a la presidència i Mireia González Mohedano es convertia en la primera dona en accedir al càrrec en la història de la colla gràcies a l'obtenció de 190 vots. El seu rival en l'elecció, Salvador Molina, en va aconseguir 56.


Mireia G. Mohedano encapçalarà una junta àmplia, formada d'inici per més de 80 persones i estructurada en 16 grans àrees de treball, encapçalades respectivament per: Gerard Ciurana (Coordinador), Jordi Suriñach (Secretaria), Aitana de la Varga (Àrea Jurídica), Jordi Soberà (Àrea Econòmica), Josep Maria «Xuspa» Guillén (Local), Pedro Ortega (Àrea Social), Paco Motnoya (Comunicació i Relacions Públiques), Roger Peiró (Relacions Institucionals), Octavi Torné (Desenvolupament de Marca), Ignasi Donado (Castellers), Anna Bru (Promoció Exterior) i Mariona Campos (Grallers i Timbalers).

 

La nova presidenta dels de la camisa ratllada, que substitueix en el càrrec a Xavier Sabat, ha explicat que volen «començar a treballar per la colla com més aviat millor» i que el seu principal objectiu és «donar tot el suport tècnic necessari i aconseguir que tots els membres de l'entitat s'ho passin bé fent castells i participant de la colla». Els Xiquets inicien temporada dissabte vinent.
Comentaris

envia el comentari