Marcel·lí Ferrer és el nou cap de colla dels Bordegassos de Vilanova

Jordi Ibáñez assumeix la presidència de l'entitat
Jordi Ibáñez i Marcel·lí Ferrer, nous president i cap de colla dels de la capital del Garraf. | Bordegassos de Vilanova

 

Per 97 vots a favor, un en contra i deus abstencions, els Bordegassos de Vilanova ja han escollit la nova junta de la colla per a la temporada 2017. Marcel·lí Ferrer serà el nou cap de colla dels de la camisa groc terrós, mentre que Jordi Ibáñez n'assumeix la presidència.


L'únic punt de l'assemblea extraordinària d'avui era la presentació de candidatures per a la junta de la temporada vinent i la seva votació. Durant les darreres setmanes la colla ha dut a terme un procés participatiu, impulsat per un grup divers de castellers, que ha anat bastint un projecte anomenat +Colla, que aspira a repensar la manera de funcionar i organitzar-se de l’entitat, per aprofitar tota l’experiència acumulada i donar continuïtat al model de colla més enllà de les diferents juntes. 


Durant els punts de trobada ja ha transcendit que la colla treballa en una aplicació per a mòbil que podria entrar en funcionament a mitjans de temporada. Es perfila que serà una eina clau per al dia a dia; els tècnics disposaran de la previsió d’assistència de cada assaig o actuació. Això els permetrà, per exemple, actualitzar les pinyes i que tothom les pugui consultar a l'instant.
Comentaris
Tarragoní
Enhorabona Marcel·lí, tot un exemple de tradició i saber fer!
0

envia el comentari