La Joves convoca l'assemblea i manté la incògnita de la continuïtat de Galofré

La reunió anual se celebrarà el proper 10 de febrer
Jaume Galofré, en una imatge d'arxiu. | Jean Segovia.

La Colla Joves Xiquets de Valls ja té data per a l'assemblea anual de l'entitat. Se celebrarà el proper 10 de febrer al seu local del carrer d'en Gassó, i servirà per aprovar comptes, pressupost i memòries de treball dels diversos equips de la colla: els tràmits habituals en aquest acte anual. El cert, però, és que bona part de l'atenció estarà situada al punt referent a la Junta Tècnica dels de la camisa vermella.


Hores d'ara, la decisió sobre la continuïtat de Jaume Galofré com a cap de colla no està presa. Galofré ha completat dos anys com a màxim dirigent tècnic de la Colla Joves, i des que la temporada passada va acabar, va obrir un procés de reflexió per decidir si segueix o no en el càrrec. Consultat per DiariCasteller.cat, Galofré explica que la decisió s'ha de prendre en els propers dies i que, sigui en el sentit de seguir o en el de posar punt final al seu mandat, es farà pública a l'assemblea de la colla i no abans. Els castellers de la Joves, doncs, seran els primers a conèixer el futur de Galofré d'aquí a vuit dies.

 

D'aquesta manera, caldrà esperar a l'assemblea del proper 10 de febrer per conèixer la decisió de Galofré i del seu equip, una de les darreres incògnites que resten pel que fa als lideratges de les colles punteres de cara a la temporada 2017.

 
Comentaris

envia el comentari