La Jove, la Vella, els Capgrossos i els Verds, semifinalistes de l'Intercasteller

La final es disputarà poc després de les 13.10 hores
Un dels partits de l'Intercasteller, d'aquest matí. | Colla Vella dels Xiquets de Valls

 

Aquest dissabte s'han disputat desenes de partits del Torneig Intercasteller de Futbol Sala. Les inclemències meteorològiques han fet reordenar els horaris dels partits de la tarda, però això no ha estat obstacle per resoldre tots els partits de les fases de grups i les primeres eliminatòries. Tot plegat ha permès determinar quines seran les quatre formacions semifinalistes del torneig, que aquest diumenge es repartiran els quatre primers llocs de l'edició del 2017.


Es tracta dels Capgrossos de Mataró i els Castellers de Vilafranca, que conformaran la primera semifinal, i la Colla Jove Xiquets de Tarragona i la Colla Vella dels Xiquets de Valls, que s'enfrontaran entre ells en la segona. 

 

La fase final, que es jugarà al Parc Esportiu Llobregat, té prevista la primera semifinal a les 9.50 hores i la segona a les 10.40 hores, de manera que poc abans de les 11.30 hores se sabran els equips finalistes. A les 12.20 hores es disputarà el partit pel tercer i quart lloc, mentre que a les 13.10 hores tindrà lloc la final. 
Comentaris

envia el comentari