La Jove de Tarragona torna a Algemesí amb ganes d’oferir el millor dels seus registres

Els de la camisa lila han estat convidats per la Muixeranga d’Algemesí a la XVIII Trobada de Muixerangues, on ja van ser presents el 1993, el 2002 i el 2008
La Jove va descarregar el 3 de 9 amb folre més matiner de la seva història a la Diada del Local del passat dissabte. | Colla Jove

 

Aquest cap de setmana la Colla Jove Xiquets de Tarragona es desplaçarà a Algemesí, convidada per la Muixeranga d’Algemesí. El motiu del viatge, la participació dels del Cós del Bou a la XVIII Trobada de Muixerangues, que se celebra anualment en aquesta població del País Valencià. Castells i muixeranga, dues tradicions declarades Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO, es trobaran dissabte, 10 de juny, en una actuació on també participaran la Nova Muixeranga d’Algemesí i la Conlloga – Muixeranga de Castelló.


No serà pas el primer cop que la Jove de Tarragona visita Algemesí. L’any 1993 la Muixeranga local va convidar els liles al municipi de la Ribera Alta. Els del Cós del Bou van descarregar a Algemesí el 4 de 8, el primer castell de 8 mai vist a la localitat valenciana. Els anys 2002 i 2008, els liles també van ser presents a la Trobada de Muixerangues.

 

Després de descarregar el seu 3 de 9 amb folre més matiner de la història, la Jove visita Algemesí amb ganes d’oferir el millor dels seus registres. En cas d’assolir-lo, tampoc seria el primer cop que els tarragonins porten un castell de 9 tan lluny de casa. El 2015 els del Cós del Bou van descarregar el 4 de 9 folrat a la Expo Universal de Milà. Era el primer 4 de 9 amb folre mai vist fora de terres catalanes.
Comentaris

envia el comentari