La Colla Vella dels Xiquets de Valls vol donar-ho tot per Sant Joan

Els de la camisa rosada volen treballar de valent a l'assaig per assolir una diada de Sant Joan històrica, amb castells com el 3 de 10 amb folre i manilles o el 4 de 9 sense folre gestant-se al local
La Diada de Sant Joan preveu grans castells per part de la Colla Vella dels Xiquets de Valls | DiariCasteller.cat

 

Per a fer un gran Sant Joan, la Colla Vella dels Xiquets de Valls sap que abans haurà de suar a l’assaig. Resten tres assajos per arribar a la primera de les grans cites a la plaça del Blat, i els de la camisa rosada fan una crida a tots els seus castellers per «encarar amb plenes garanties tant el dia de Completes com la Diada». Si la Diada de Sant Joan de l’any passat va deixar castells com el 4 de 9 amb folre i l’agulla i el 5 de 9 per part dels vallencs, tot apunta que aquesta temporada els objectius seran encara més ambiciosos. El 3 de 10 amb folre i manilles o el 4 de 9 sense folre són castells que es treballen al Portal Nou i que podrien arribar a la cita, sense oblidar el 5 de 9 folrat o el 2 de 9 emmanillat.


Dels tres assajos que falten per arribar a les diades, un d’ells es durà a terme diumenge a dos quarts de dotze del migdia, ja que la diada de Completes cau en divendres a la nit. El divendres 16 de juny i el dimecres 21, la Vella assajarà amb normalitat. La campanya dels de la camisa rosada, té com a motiu ‘#JOTAmbéhiseré’. Un homenatge a un component de la colla vallenca, ‘Jota’, que es troba hospitalitzat.
Comentaris

envia el comentari