La Colla Vella continuarà rodant els castells de 8 a Sitges

Els de la camisa rosada volen anar pas a pas i sense presses, amb la voluntat de seguir el guió de la temporada passada
Els d'Albert Martínez seguiran amb els castells bàsics de 8 abans de fer el salt a estructures superiors | Colla Vella dels Xiquets de Valls

 

La Colla Vella dels Xiquets de Valls actuarà a Sitges aquest dissabte en el marc de la diada local de Sant Jordi. Els d’Albert Martínez tenen clar que abans de pensar en els castells de 9, han de rodar els de 8. Els de la camisa rosada ja han descarregat diversos 3 i 4 de 8, que han acompanyat amb el 2 de 7. Previsiblement, aquest serà el cartell que la Vella portarà al Garraf, tot i que Martínez assegura que «dependrà molt del que veiem aquest divendres a l’assaig».


Una diada on també hi seran presents la Colla Jove de Castellers de Sitges, així com els Castellers de Sants.  La temporada passada la colla local hi va descarregar el 4 de 7 amb l’agulla, el 7 de 7 i el 4 de 7, mentre que els Borinots hi van completar el 3 de 8, el 4 de 8 i el 5 de 7. Els Borinots ja han descarregat tres cops el carro gros aquesta temporada, mentre que els de la camisa de color vi han assolit dos 4 de 7. Amb tot, la Jove de Sitges podria plantejar-se la mateixa diada que van assolir per Sant Jordi l'any passat, canviant el 4 pel 5 de 7, estrenant tres castells de cop.
Comentaris

envia el comentari