La Colla Jove Xiquets de Tarragona acull una campanya de donació de sang

El local dels del Cós del Bou romandrà obert durant tot el matí de dissabte per a totes aquelles persones que en vulguin donar
El local de la Jove de Tarragona ja ha acollit jornades de donació de sang amb anterioritat | Colla Jove Xiquets de Tarragona

 

Aquest dissabte dia 20 de maig, el local de la Colla Jove Xiquets de Tarragona acollirà una campanya de donació de sang dirigida pel Banc de Sang i Teixits del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Des de les 10 del matí, i fins a les 13 hores, les portes del local restaran obertes a totes aquelles persones de la ciutat de Tarragona i voltants, que vulguin participar d'aquesta causa.


Aquell que vulguin donar han de tenir entre 18 i 65 anys, i que el seu pes sigui superior als 50 quilograms. A més, i a diferència de les analítiques, no cal assistir-hi en dejú; i tenir colesterol o prendre medicació comuna tampoc no representa un impediment per a donar sang. La donació de sang és un acte senzill, segur i gens dolorós. Tot i això, al local de la Colla Jove hi haurà personal professional i especialitzat que, a més a més de les extraccions, podran aclarir qualsevol dubte sobre aquestes qüestions.

 

No obstant, degut a la caducitat de la sang, és necessari aconseguir donacions cada dia. Per això, tot i els bons resultats de les donacions dels darrers mesos, aquesta campanya que es durà a terme el dissabte al Cós del Bou, contribuirà a assegurar que el nivell de les reserves es continua mantenint.
Comentaris

envia el comentari