La Colla Jove torna a organitzar el Concurs de l'Estibacaixes i el Tobogan Aquàtic Lila per les festivitats de Sant Roc i Sant Magí

Amb la diada del pròxim dissabte 19 d'agost en el punt de mira, la formació tarragonina se suma a les festes majors del barri del seu local social i de la ciutat
Imatge del Tobogan Aquàtic Lila a la Baixada de la Peixateria de Tarragona. | cedida

 

La Colla Jove Xiquets de Tarragona es prepara per tenir-ho tot a punt per afrontar un mes d'agost intens. Més enllà de les cites castelleres, l'entitat torna a organitzar un seguit d'activitats obertes a la ciutat amb motiu de les festes de Sant Roc i Sant Magí, destacant la quarta edició del Concurs de l'Estibacaixes —que enguany canvia d'ubicació— i el gran Tobogan Aquàtic Lila, que s'instal·larà un any més a la Baixada de la Peixateria.


L'Estibacaixes —una competició a mig camí entre l'escalada i l'equilibrisme— renova la seva mecànica incloent una grua de grans dimensions que s'instal·larà a la plaça de la Font per poder superar l'alçada de caixes apilades que permetia el local del Cós del Bou. L'edició d'enguany se celebrarà aquest dissabte, 12 d'agost, a partir de les 19.00 hores a la plaça de la Font. Les inscripcions es podran fer des de les 18.30 hores i durant la mateixa celebració del concurs, amb un cost simbòlic de 2 euros, que donaran dret a un intent per participant i que podrà repetir-se en cas que no s'aconsegueixi apilar més de cinc caixes. En acabar, hi haurà premis pels tres primers classificats de la categoria infantil (fins a 14 anys, inclosos) i de la categoria d'adults.

 

Uns dies més tard, la Jove tornarà a convertir la Baixada de la Peixateria, que acaba al seu local social, en un gran Tobogan Aquàtic Lila. El dimecres 16 d'agost, entre les 16.00 i les 19.30 hores, l'aigua serà la protagonista de la jornada amb aquest gran tobogan de més de 50 metres de llarg que l'any passat va atraure més de dues-centes persones. La novetat d'aquesta edició és que, per poder-lo gaudir, caldrà adquirir una polsera solidària d'accés il·limitat, que tindrà un cost de dos euros i el qual anirà destinat a la Fundació Quilòmetre Zero, una entitat tarragonina que genera iniciatives per a nens i nenes, jovent, famílies i col·lectius, que es troben en situació de dificultat o risc d'exclusió social.
Comentaris

envia el comentari