La colla castellera de Madrid engega motors i començarà a assajar al febrer

Encara no han triat ni el nom de la colla, ni el color de camisa ni l'escut
La colla madrilenya va celebrar dissabte la seva assemblea constituent. | Arxiu

Una reunió celebrada aquest dissabte a Madrid servia per posar les bases de la primera colla castellera de la capital de l'Estat. Tal com ja explicàvem fa uns mesos, el Cercle Català de Madrid cercava adeptes per fundar una colla a la ciutat i semblen haver assolit un sòlid gruix de persones disposades a fer castells. Segons informa aquest dilluns BTV, un contingent d'entre 50 i 70 persones estarien disposades a formar part de la colla.


La colla madrilenya ja compta amb un acord amb l'escola privada Decroly, que els cedirà l'espai per a fer els primers assajos. De fet, la primera sessió programada serà el 3 de febrer, on s'explicaran les nocions més elementals de la pràctica castellera. En paral·lel als primers assajos, també obren un procés de pluja d'idees per trobar nom, escut i color de camisa.

 

Segons recull BTV, la colla espera arribar a tots els grups d'edat i a persones amb i sense experiència i, per trobar canalla, han iniciat els contactes amb un agrupament escolta català a Madrid. En les properes setmanes, doncs, tindrem més notícies sobre l'evolució de la colla tant a nivell casteller com d'entitat. Cal recordar que el seu objectiu passa per estrenar-se aquest mateix 2017.
Comentaris

envia el comentari