Imatges de Gemma Soldevila i Marc Castellà, primers premis de fotografia

Una imatge de Laia Solanellas publicada a 'DiariCasteller.cat', segona en categoria professional

La Nit de Castells va repartir aquest dissabte a la nit un bon reguitzell de premis. Una de les disciplines més especials és la de la fotografia, que presentava dues categories. En primer lloc, un concurs popular a través de Facebook, que determinava quina era la guanyadora en aquest àmbit. Des de fa setmanes ja se sabia que aquesta imatge de Marc Castellà s'havia endut el premi:

 

La imatge guanyadora del primer premi de fotografia en la categoria popular. | Marc Castellà

 


Ahir es van desvelar els premis en la categoria professional, atorgats per les colles que han assolit construccions superiors al 3de9f la darrera temporada. El quart lloc va ser per a una imatge de Joan Figueras i el tercer per una de Josep Pont. La segona, però, va premiar una fotografia publicada a DiariCasteller.cat, realitzada per la fotògrafa reusenca Laia Solanellas. Correspon al pilar caminant dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau el dia 24 de setembre, a Tarragona:

 

La imatge del segon premi de fotografia en categoria professional, publicada a DiariCasteller.cat. | Laia Solanellas.

 


Ara bé, el premi gros de la nit, el primer en la categoria professional, se'l va endur la fotògrafa altafullenca Gemma Soldevila. La imatge va ser captada a la primera jornada del Concurs de Castells, a Torredembarra, i la protagonitza l'històric casteller Quimet Sans, dels Minyons de l'Arboç, amb un gest d'emoció en una consecució de la seva colla:

 

La fotografia guanyadora en la categoria professional. | Gemma Soldevila.

 Comentaris

envia el comentari