Francesc Ramon: «La gamma extra hauria d’arribar a la Bisbal»

El cap de colla de la Joves reconeix els èxits de Firagost i ja es planteja nous objectius | La Bisbal podria veure el primer castell de gamma extra dels vermells, i Sant Fèlix, el pilar emmanillat
La Colla Joves es podria plantejar reptes més ambiciosos a partir d'ara. | DIARICASTELLER.CAT

 

Després d’una gran diada com la d’ahir a la plaça del Blat de Valls, la Colla Joves ja està pensant en nous reptes per aquest futur més pròxim. Hi van descarregar el 3 de 9 amb folre, el primer 4 de 9 amb folre de l’any, el 4 de 8 amb el pilar i tot just el segon pilar de 7 folrat de la temporada, fets que els porten a somiar en reptes més grans. En declaracions als mitjans de comunicació, el cap de colla dels vermells, Francesc Ramon, reconeixia la bona diada de Firagost, i la bona execució dels castells. «Ha estat un Firagost molt bo, i amb la manera com hem fet els castells, crec que anem molt bé», ha manifestat Ramon. 


«No hem tirat el 2de9fm», es lamentava Ramon, que admetia que «potser ens faltava un pèl més de gent i a l’assaig poder acabar de fer una prova més». Tot i això, remarcava que la Joves de Valls havia fet «un pas molt important, i ara ens tocarà fer un pas més gran». En aquest sentit, els vermells fa temps que preparen a l’assaig castells de gamma extra que podrien sortir abans de Sant Fèlix. Segons el cap de colla, «seria molt bo que portéssim a la Bisbal el 2de9fm». Així mateix, i en referència a nous reptes, Francesc Ramon assegurava que «no deixem de perdre de vista que és molt complicat, i de fet ja ho estem treballant des de l’inici de la temporada: ampliar la gamma i treballant tots aquests castells que algun dia haurem de pujar un pis». I, sense oblidar que el pilar emmanillat és un castell que falta per descarregar al carrer d’en Gassó, deia que «és una de les coses que tenim més properes». 
Comentaris

envia el comentari