Els Xicots presenten el llibre commemoratiu del seu 35è aniversari

Es tracta d’un recull d’articles del bloc «Un Xicot de Vilafranca» amb opinions de diverses personalitats del fet casteller
Els de Cal Noi-Noi recullen en aquest llibre els seus 35 anys d'història castellera | Gerard Recasens

 

Els Xicots de Vilafranca estan de celebració. Els de la camisa vermella fan 35 anys aquesta temporada, i la setmana que ve presenten el llibre que commemora aquest aniversari. Amb el nom «35 converses castelleres amb un Xicot de Vilafranca», obra de l’ex-president Xavier Llenas, el llibre recull opinions de més d’una trentena de persones del fet casteller que parlen al voltant d’articles publicats al bloc «Un Xicot de Vilafranca». S’hi troben, per exemple, opinions sobre el Concurs de Castells, la diada de Sant Fèlix o la pluralitat castellera a Vilafranca.


Entre les col•laboracions hi ha membres de colles com la Vella dels Xiquets de Valls, els Castellers de Vilafranca, els Minyons de Terrassa, els Castellers de Terrassa, els Castellers de Barcelona, els Castellers de Mallorca o la Jove de Sitges, entre d’altres, i diversos periodistes i historiadors del fet casteller.

 

Així mateix, hi participen castellers històrics i amb gran experiència de diverses colles i, així com xicots i xicotes de Vilafranca, que aporten el seu punt de vista al voltant dels darrers 6 anys de vida de la colla. El pròleg és a càrrec del periodista casteller Pep Ribes i de Daniel Garcia Peris, emprenedor a internet i impulsor de la Penedesfera. Tots dos fan una introducció des de la doble vessant del món casteller, i del món bloguer.
Comentaris

envia el comentari