Els Minyons volen estrenar els castells de 9 a la Diada del Patrimoni

Els de la camisa malva tenen l’objectiu de descarregar el 3 de 9 amb folre, en una diada que també podrien acompanyar del 4 de 9 folrat i d'un castell de la gamma alta de 8
Els de Nani Matas portaran a plaça els castells de 9 per primer cop aquesta temporada. | Minyons de Terrassa.

 

És el moment de fer el salt als castells de 9 per part dels Minyons de Terrassa. Els de la camisa malva volen estrenar el 3 de 9 amb folre aquest cap de setmana la Diada del Patrimoni de Terrassa. Els de Nani Matas també podrien portar a plaça el 4 de 9 amb folre, així com un castell de la gamma alta de 8.


També hi seran presents els Castellers de Barcelona i els Capgrossos de Mataró. Totes dues formacions tenen doblet d’actuacions aquest cap de setmana. Pel que fa als Castellers de Barcelona, afrontaran els castells de 8 per cercar la clàssica. Els de Mery Mañané són la colla que més castells de 8 ha descarregat aquesta temporada).  Els Capgrossos de Mataró també tindran en els bàsics de 8 els protagonistes de la seva diada. Els del Maresme fins i tot es podrien arribar a plantejar algun castell de la gamma alta de 8.

 

Una actuació que anirà precedida del tradicional pilar caminant que unirà els més de 350 metres que separen la Creu Grana i el complex monumental de la Seu d’Egara, passant pel pont de Sant Pere. El pilar es durà a terme a partir de dos quarts de sis de la tarda.
Comentaris

envia el comentari