Els Minyons debaten com explicar la seva postura vers el Concurs i la rivalitat

Els egarencs han organizat els darrers dies debats a nivell intern
Una imatge de la Diada dels Minyons de Terrassa, el novembre passat. | Món Terrassa.

 

Els Minyons de Terrassa aprofiten l'hivern per reflexionar i també ho fan a nivell de colla. Els egarencs han organitzat dos debats aquest mes de desembre al voltant de diversos temes. De fet, dimecres passat ja feien els primers, on debatien sobre la dificultat de trobar relleus als òrgans directius de la colla i com gestionar el creixement de la formació. Aquest dimecres, però, n'hi haurà més.


Els de la camisa malva xerraran avui al voltant de com expliquen a fora de la colla el seu conegut posicionament vers el Concurs de Castells i la rivalitat en el fet casteller. «La gent entén la nostra postura? Ens hem d'explicar millor?», es pregunten els Minyons en un dels temes plantejats per aquest vespre. També parlaran sobre la colla d'aquí a deu o vint anys, tot fent hipòtesis de futur.

 

Els debats són interns, i es faran a l'Aula de Música Tradicional de la Xemeneia, on començaran amb un concert.
Comentaris
gingebr
Doncs jo crec que hi hauríeu de participar! Una mica de competència sana no fa mal a ningú. A més, potser podríeu arrabassar-li el títol a Vilafranca, que porta masses edicions seguides guanyant. Entenc que els castells no han de ser una competició per se, però no veig perquè no es pot fer un concurs cada dos anys...Però vaja, al cap i a la fi sou la colla qui decidiu.
2
Xavi
Minyons, sou un exemple per tots!
1

envia el comentari